Buzz

«Θετικά» θετικές οι πρώτες αντιδράσεις για το «Wonder Woman 1984»

στα 10

Η ταινία προβλήθηκε ήδη για τους κριτικούς στην Αμερική και όλοι μιλάνε για μια ταινία η οποία προσφέρει απαράμιλλη κινηματογραφική μαγεία και θετικότητα που όλοι μας χρειαζόμαστε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε.

«Θετικά» θετικές οι πρώτες αντιδράσεις για το «Wonder Woman 1984»

Το στούντιο της Warner συγκλόνισε με την απόφασή του να κυκλοφορήσει στην Αμερική την ταινία της Πάτι Τζέκινς «Wonder Woman 1984» ανήμερα τα Χριστούγεννα ταυτόχρονα στο HBO Max και στις κινηματογραφικές αίθουσες (στην Ελλάδα η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις 16 Δεκεμβρίου, αν και αυτό μοιάζει τώρα κάπως, εντελώς, απίθανο).

Ομως η συγκεκριμένη ταινία έμελλε να ήταν και η αρχή ενός νέου μοντέλου διανομής για την Warner, αποφασίζοντας πως όλες οι ταινίες της για το 2021 θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα στους κινηματογράφους και στο HBO Max, ταράζοντας συθέμελα την κινηματογραφική βιομηχανία.

Διαβάστε ακόμα: Η Κλεοπάτρα είναι, απλώς, μια άλλη Wonder Woman! Η Γκαλ Γκαντότ και η Πάτι Τζένκινς κάνουν σχέδια...

Το «Wonder Woman 1984» προβλήθηκε πρόσφατα για τους κριτικούς στην Αμερική και ευτυχώ οι πρώτες αντιδράσεις είναι αρκετά θετικές. Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι αναφέρουν πως η Τζένκινς παραδίδει ένα εντυπωσιακό υπερηρωικό θέαμα ενώ ταυτόχρονα φέρνει μια απαράμιλλη κινηματογραφική μαγεία και θετικότητα που όλοι μας χρειαζόμαστε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, ενώ η Γκαλ Γκαντότ είναι, για άλλη μια φορά, υπέροχη στον ρόλο της.

Διαβάστε ακόμα: Το «Wonder Woman 1984» είναι το νέο... «Tenet»

Διαβάστε παρακάτω μερικές από τις πρώτες εντυπώσεις για την ταινία «Wonder Woman 1984».