Buzz

Η Κλεοπάτρα είναι, απλώς, μια άλλη Wonder Woman! Η Γκαλ Γκαντότ και η Πάτι Τζένκινς κάνουν σχέδια...

στα 10

Τη Βασίλισσα της Αιγύπτου που δόξασε και κατέστρεψε η Λιζ Τέιλορ θα φέρει στην οθόνη το femme-δίδυμο.

Η Κλεοπάτρα είναι, απλώς, μια άλλη Wonder Woman! Η Γκαλ Γκαντότ και η Πάτι Τζένκινς κάνουν σχέδια...

Μπορεί να μην έχουμε δει ακόμα τη «Wonder Woman 1984» που, αυτή τη στιγμή, είναι προγραμματισμένη, στην τέταρτη αναβολή της, για ανήμερα των Χριστουγέννων, αλλά η Πάτι Τζένκινς κι η Γκαλ Γκαντότ, το δημιουργικό δίδυμο που υπέγραψε γυναικείο επίτευγμα στο εμπορικό σινεμά, είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα του.

Δείτε ακόμη: Sing with us... Η Γκαλ Γκαντότ και λίγοι καλοί φίλοι της τραγουδούν μαζί το «Imagine» του Τζον Λένον

Και τι βήμα, μια και η κινηματογραφική «Κλεοπάτρα», που αποτελεί το πρότζεκτ τους, έχει ήδη σημαδευτεί από την ταινία του Τζόζεφ Μάνκιεβιτς, του 1963, με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ στον ομότιτλο ρόλο και τον Ρίτσαρντ Μπέρτον ως Μάρκο Αντώνιο, που έμεινε στην ιστορία όχι μόνο για τα απίθανα κοστούμια της Λιζ, αλλά κυρίως γιατί κόντεψε να ρίξει έξω το στούντιο της 20th Century Fox εξαιτίας μιας παραγωγής που διαρκώς γιγαντωνόταν.

γκαλ γκαντότ 607

Παρότι η Τζένκινς έχτισε τη νέα της φήμη στη Warner, η «Κλεοπάτρα» της θα γίνει από το στούντιο της Paramount, σε σενάριο της Λέτα Καλογρίδη (του αμφίβολου «Αλέξανδρου» του Ολιβερ Στόουν, αλλά και του «Shutter Island» του Μάρτιν Σκορσέζε). Σύμφωνα με τα πρώτα νέα, η παραγωγή μπαίνει σε κατεπείγουσες διαδικασίες, βασισμένη στη βιογραφία «Cleopatra: A Life», από τη Στέισι Σιφ. Αυτό εδώ, άλλωστε, είναι το πρότζεκτ που την τελευταία δεκαετία έχει κάνει το γύρο των στούντιο, έχει αλλάξει χέρια, από τον Τζέιμς Κάμερον, ως τον Ντενί Βιλνέβ και τον Ντέιβιντ Φίντσερ κι έχει «χρωματιστεί» από τη σκανδαλώδη αλληλογραφία της Εϊμι Πασκάλ της Sony Pictures που κορόιδευε την Αντζελίνα Τζολί ως ένα «περιορισμένου ταλέντου κακομαθημένο παιδί» η οποία, επίσης, θέλησε να ενσαρκώσει την αυτοκράτειρα με τη μνημειώδη μύτη.