Buzz

Χριστουγεννιάτικος μπουναμάς για το «Wonder Woman 1984»

στα 10

Για τέταρτη φορά αλλάζει η ημερομηνία εξόδου της ταινίας, εξαιτίας της αβεβαιότητας που προκαλεί η πανδημία στον προγραμματισμό μεγάλων blockbusters.

Χριστουγεννιάτικος μπουναμάς για το «Wonder Woman 1984»

Μετά από τρεις αναβολές (αρχική ημερομηνία ανοίγματος ήταν η 5η Ιουνίου), η τελευταία επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του «Wonder Woman 1984» στις αίθουσες είναι η 25η Δεκεμβρίου 2020, σε μια γιορτινή χριστουγεννιάτικη έξοδο που αφήνει χώρο στο «Tenet» να συγκεντρώσει τα αναμενόμενα εκατομμύρια δολάρια όσο τα σινεμά ανοίγουν το ένα μετά το άλλο στην Αμερική και ο κοσμος αρχίζει να εμπιστεύεται ξανά τον κινηματογράφο για την έξοδό του.

Η Warner είχε ανακοινώσει πως θα αποφάσιζε για την τύχη της «Wonder Woman», μόλις είχε τα πρώτα στοιχεία για το «Tenet» που το πρώτο του Σαββατοκύριακο συγκέντρωσε 20 εκ. δολ., ελπιδοφόρα συγκομιδή αν και πολύ μακριά από τους στόχους της εταιρίας για να θεωρήσει την ταινία που κόστισε 200 εκ. δολ. επιτυχημένη.

Διαβάστε ακόμη: Πώς θα επιστρέψουμε στις χειμερινές κινηματογραφικές αίθουσες;

Wonder Woman 1984 Trailer

won

«Πριν από οτιδήποτε θέλω να πω πόσο εγώ και η Γκαλ αγαπάμε όλους τους αφοσιωμένους θαυμαστές της Wonder Woman σε όλον τον κόσμο και ο ενθουσιασμός σας για το "WW84" δεν θα μπορούσε να μας κάνει πιο χαρούμενες ή με μεγαλύτερη αγωνία να δείτε την ταινία. Επειδή γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι να σας προσφέρουμε την ταινία στη μεγάλη οθόνη, εκεί όπου μπορούμε όλοι μαζί να μοιραστούμε την εμπειρία, ελπίζω πως δεν θα σας πειράξει να περιμένετε λίγο περισσότερο. Με τη νέα ημερομηνία εξόδου της ταινίας τα Χριστούγεννα, δεν μπορούμε να περιμένουμε να περάσουμε τις γιορτές μαζί σας», δήλωσε η σκηνοθέτης Πάτι Τζένκινς.

Κάπως έτσι, η «Black Widow» της Disney μένει μόνη της στην αρένα - με προγραμματισμένη έξοδο την 6η Νοεμβρίου. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν επίσης το «Dune» του Ντενί Βιλνέβ να μεταφέρεται για το 2021. Σε αυτό συνηγορεί ότι το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες δεν ανέφερε ημερομηνία εξόδου αλλά και η λογική που δεν θα στρίμωχνε μια από τις μεγαλύτερες εξόδους της χρονιάς στις 18 Νοεμβρίου - δύο μόλις εβδομάδες πριν την έξοδο του «WW84».

ςγρς