Buzz

O Ζακ Σνάιντερ πιστεύει πως το «Justice League: The Snyder Cut» θα είναι ακατάλληλο

στα 10

Κι ελπίζει πως θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες, παράλληλα με την έξοδό της στο ΗΒΟ Max.

O Ζακ Σνάιντερ πιστεύει πως το «Justice League: The Snyder Cut» θα είναι ακατάλληλο

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει πυρετωδώς για να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021 το «Justice League: The Snyder Cut», μια τετράωρη μίνι σειρά η οποία θα είναι στην ουσία το director’s cut του «Justice League» με κάποιες επιπλέον νέες σκηνές.

Μπορεί ακόμα να μην έχει κριθεί ο βαθμός καταλληλότητας της σειράς, αλλά ο Σνάιντερ περιμένει πως δεν θα πάρει κάτι λιγότερο από R-rating. Ομως τι είναι αυτό που τον κάνει να το πιστεύει αυτό; Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στο Entertainment Weekly υπάρχουν αρκετές βρισιές, ακόμα και ο Batman κάποια στιγμή λέει «fuck», ενώ η βία έχει αυξηθεί κατά πολύ. «Να μια πληροφορία που κανείς δεν γνωρίζει. Η ταινία είναι τρελή και επική μαζί και θα πιθανότατα να πάρει R-rating – το πιστεύω πραγματικά πως το πάρει. Δεν έχουμε ακούσει ακόμα τίποτα από το MPAA (την υπηρεσία που κρίνει τον βαθμό καταλληλότητας των ταινιών στην Αμερική) αλλά έχω ένα τέτοιο προαίσθημα», είπε ο Σνάιντερ και συνεχίζει λέγοντας «υπάρχει μια σκηνή στην οποία ο Batman πετάει την λέξη “fuck”. Από την άλλη ο Cyborg δεν του αρέσει το πως πάει η ζωή του και μιλάει στην ομάδα χωρίς να σκέφτεται. Και φυσικά ο Steppenwolf κόβει τους πάντες στη μέση. Οπότε θα έχει πολλή βία και βρισίδι μέσα.»

Διαβάστε ακόμα: Ποιος γελάει καλύτερα τώρα; Ο Τζάρεντ Λέτο ξανά ως Τζόκερ στο «Justice League: The Snyder Cut»

Justice League 607

Επίσης ο Σνάιντερ αναφέρει πως πιέζει αρκετά την Warner να κυκλοφορήσει την ταινία στις αίθουσες μέσα στο 2021, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί κάτι. «Είμαι μεγάλος φαν και υποστηρικτής της κινηματογραφικής εμπειρίας και ήδη συζητάμε για να κυκλοφορήσει το “Justice League” ταυτόχρονα και στις αίθουσες με το HBO Max», δήλωσε ο Σνάιντερ. Αλλά δεν παύει και ο ίδιος να βρίσκεται με το μέρος του Κρίστοφερ Νόλαν, του Ντενί Βιλνέβ και των υπολοίπων που αντιτίθενται με την απόφαση της Warner να κυκλοφορήσει τις ταινίες της στο HBO Max ταυτόχρονα με τις αίθουσες.

«Ενιωσα πως ήταν μια αρκετά τολμηρή κίνηση και ότι ίσως η επίπτωση της δεν είχε μελετηθεί 100%. Νιώθω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πανικοβάλλονται κατά τη διάρκεια του COVID. Ελπίζω ότι, τελικά, αυτό ήταν αυτό - κάποιο είδος πανικού λόγω COVID και όχι κάποια μεγαλύτερη κίνηση για να διαταράξει τη θεατρική εμπειρία. Νόμιζα ότι ήμασταν ήδη πολύ κοντά στο ιδανικό θεατρικό παράθυρο όπου είχαμε υλικό μάρκετινγκ εκεί έξω και δεν θα είχατε ξεχάσει για την ταινία τη στιγμή που κυκλοφόρησε σε DVD ή σε streaming. Νόμιζα ότι αρχίσαμε να λαδώνουμε την μηχανή, αλλά όλο αυτό φαίνεται πως σαμποτάρει το όλο έργο που έχουμε κάνει», είπε ο Σνάιντερ.

Διαβάστε ακόμα: To «Justice League: The Snyder Cut» δεν θα έχει ούτε ένα καρέ του Τζος Γουίντον

Justice League 607

Η ταινία αυτή την περίοδο τελείωσε κάποια reshoots και μερικές νέες σκηνές, στις οποίες θα πρωταγωνιστούν ο Τζάρεντ Λέτο μαζί με τους Μπεν Αφλεκ, Ρέι Φίσερ και Αμπερ Χερντ. Τέλος οι Τζον Μπεργκ και Τζεφ Τζονς, οι οποίοι είχαν μπει ως παραγωγοί κατά την διάρκεια γυρισμάτων του Τζος Γουίντον για την ταινία το 2017, θα βγάλουν τα ονόματά τους από τα credits μιας και δεν θα ασχοληθούν καθόλου με αυτή την έκδοση του Σνάιντερ γιατί, όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος, «θα κατέστρεφα την ταινία μου, θα της έβαζα φωτιά πριν χρησιμοποιήσω και ένα μόνο καρέ το οποίο δεν είναι δικό μου».

Το «Justice League: The Snyder Cut» θα είναι έτοιμο κάποια στιγμή μέσα στο 2021 για το HBO Max.

Διαβάστε ακόμα: «Οι καμπάνες ήδη ηχούν. Και αυτοί τις έχουν ακούσει.» Πρώτο κλιπ του «Justice League: The Snyder Cut»

justice league 607