Buzz

Ποιος γελάει καλύτερα τώρα; Ο Τζάρεντ Λέτο ξανά ως Τζόκερ στο «Justice League: The Snyder Cut»

στα 10

Ο Ζακ Σνάιντερ φαίνεται πως δεν θέλει να αφήσει τον Τζόκερ του Λέτο να πεθάνει τόσο άδοξα.

Ποιος γελάει καλύτερα τώρα; Ο Τζάρεντ Λέτο ξανά ως Τζόκερ στο «Justice League: The Snyder Cut»

Μπορεί η Warner είχε δηλώσει πως δεν ήθελε να ασχοληθεί πλέον με τον Τζαρεντ Λέτο και τον Τζόκερ του, μετά από τις δηλώσεις του σκηνοθέτη της «Ομάδας Αυτοκτονίας» Ντέβιντ Αγιερ πως ήταν αρκετά δυσαρεστημένος με την ερμηνεία του Λέτο, εξ ου και οι αρκετές κομμένες σκηνές του χαρακτήρα του, ειδικά μάλιστα όταν ο ίδιος είχε προσπαθήσει, σύμφωνα με μαρτυρίες, να σταματήσει τα γυρίσματα του «Joker» του Τοντ Φίλιπς, βγάζοντάς τον τελείως τόσο από το «Αρπακτικά Πτηνά και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χαρλεϊ Κουιν» όσο και από την «Ομάδας Αυτοκτονίας 2», αλλά ο Ζακ Σνάιντερ δεν έχει πει την τελευταία κουβέντα.

Σε μια απρόσμενη ανατροπή, ο Σνάιντερ ανακοίνωσε πως ο Λέτο θα ξαναπαίξει τον Τζόκερ του στην ταινία «Justice League: The Snyder Cut». Μπορεί αυτό να εκπλήσσει κάποιους αλλά τόσο η «Ομαδα Αυτοκτονίας» όσο και το «Justice League» είναι μέρος του Snyderverse, η DCEU εκδοχή του Σνάιντερ, όπως ανεπίσημα είχε ονομαστεί (μην ξεχνάμε πως και Batman του Μπεν Αφλεκ είχε μια εμφάνιση στην ταινία του Αγιερ).

Διαβάστε ακόμα: «Οι καμπάνες ήδη ηχούν. Και αυτοί τις έχουν ακούσει.» Πρώτο κλιπ του «Justice League: The Snyder Cut»

leto joker 607

Από ό,τι φαίνεται η Warner δίνει στον Σνάιντερ για την ταινία του ό,τι της ζητήσει ως αποχαιρετιστήριο δώρο στο σύμπαν του, μια και το στούντιο και η DC έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό να το αφήσουν πίσω τους. Η ταινία αυτή την περίοδο κάνει κάποια reshoots αλλά και γυρίζει μερικές νέες σκηνές, στις οποίες θα πρωταγωνιστεί και ο Λέτο μαζί με του Μπεν Αφλεκ, Ρέι Φίσερ και Αμπερ Χερντ.

Τέλος οι Τζον Μπεργκ και Τζεφ Τζονς, οι οποίοι είχαν μπει ως παραγωγοί κατά την διάρκεια γυρισμάτων του Τζος Γουίντον για την ταινία το 2017, θα βγάλουν τα ονόματά τους από τα credits μιας και δεν θα ασχοληθούν καθόλου με αυτή την έκδοση του Σνάιντερ γιατί, όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος, «θα κατέστρεφα την ταινία μου, θα της έβαζα φωτιά πριν χρησιμοποιήσω και ένα μόνο καρέ το οποίο δεν είναι δικό μου».

Το «Justice League: The Snyder Cut» θα είναι έτοιμο κάποια στιγμή μέσα στο 2021 για το HBO Max.

Διαβάστε ακόμα: Οχι μόνο o Τζόκερ! Αυτή είναι η λίστα με τους ηθοποιούς που προτάθηκαν ή πήραν Οσκαρ για τον ίδιο ρόλο

UPDATE:

O Ζακ Σνάιντερ δημοσίευσε μια φωτογραφία του Τζάρεντ Λέτο ως Joker στο «Justice League: The Snyder Cut», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου στο HBO Max, γράφοντας «δημιούργησες έναν εκπληκτικό χαρακτήρα.»