Buzz

Ο Σάια ΛαΜπεφ και η Μάργκαρετ Κουόλεϊ ξεγυμνώνονται για την τέχνη, την αγάπη και την οικογένεια

στα 10

Τρυφερό, πολύ σέξι, οικογενειακή υπόθεση: αυτό είναι το κλιπ του νέου single της Ρέινι Κουόλεϊ και το καστ τα δίνει όλα.

Ο Σάια ΛαΜπεφ και η Μάργκαρετ Κουόλεϊ ξεγυμνώνονται για την τέχνη, την αγάπη και την οικογένεια

Η Rainsford, κατά κόσμον Ρέινι Κουόλεϊ, είναι αδελφή της Μάργκαρετ Κουόλεϊ που μας έκλεψε την καρδιά πρώτα με το «My Mutant Brain» του Σπάικ Τζόουνς και μετά, έχοντας περάσει από το «The Nice Guys» και το «The Leftovers», στο «Κάποτε στο... Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο. Είναι κι οι δυο τους κόρες της Αντι ΜακΝτάουελ.

Διαβάστε ακόμη: Η Κρίστεν Στιούαρτ και ο Σάια ΛαΜπεφ δεν νιώθουν ακόμη άνετα με το πόσο διάσημοι είναι

love me like you hate me 607

Στο κλιπ για το νέο single της Rainsford, «Love Me Like You Hate Me», πρωταγωνιστεί η Μάργκαρετ Κουόλεϊ και ο Σία ΛαΜπεφ, με σκηνοθέτη τη διευθύντρια φωτογραφίας του «Honey Boy» (της αυτοβιογραφικής ταινίας του του Σάια), Νατάσα Μπράιερ, για να μην ανοίγει και πολύ ο κύκλος του... social distancing. Κανένα distancing στο συγκεκριμένο, πανέμορφο βίντεο, που αποτυπώνει μια θυελλώδη ερωτική σχέση, με άφθονο γυμνό και περισσή ευαισθησία.

«Σας παρακαλώ, δείτε το,» έγραψε η Ρέινι Κουόλεϊ στο λογαριασμό της στο instagram, «Είναι γεμάτο αγάπη και οδύνη και τρυφερότητα και οργή και αληθινά κομμάτια της καρδιάς μου.»

Πώς να μην το δεις μετά;