Buzz

Poor unfortunate souls. «Η Μικρή Γοργόνα» της Disney γίνεται live action ταινία

στα 10

Και απ' ό,τι φαίνεται, η Μελίσα ΜακΚάρθι ετοιμάζεται να κάνει τα μαγικά της μες στο βυθό.

Poor unfortunate souls. «Η Μικρή Γοργόνα» της Disney γίνεται live action ταινία

H Disney συνεχίζει ακάθεκτη τις live action μεταφορές των κλασσικών κινουμένων σχεδίων. Ετσι στη λίστα του μεγάλου καταλόγου της έχει ήδη προστεθεί και «Η Μικρή Γοργόνα» με τον Ρομπ Μάρσαλ να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της. Το κάστινγκ της ταινίας αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει μορφή, καθώς η Disney βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με κάποιους ηθοποιούς για να ενσαρκώσουν τους αγαπημένους ήρωες της ταινίας.

Μια από αυτούς είναι και η Μελίσα ΜακΚάρθι η οποία φημολογείται πως θα παίξει το ρόλο της Ούρσουλα, της μάγισσας που κάνει μια συμφωνία φαουστικών προδιαγραφών με τη μικρή γοργόνα Αριελ, έτσι ώστε να αποκτήσει πόδια και να βγει στη στεριά για να κάνει τον όμορφο πρίγκηπα να την ερωτευτεί. Η Τζέιν Γκόλντμαν του «Μις Πέρεγκριν, Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά» είχε γράψει μια αρχική εκδοχή του σεναρίου, αλλά όπως φαίνεται το σενάριο τελικά ανέλαβε ο Ντέιβιντ Μαγκί, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Μάρσαλ στο «H Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει».

Διαβάστε ακόμα: To live action της «Χιονάτης» φαίνεται πως βρήκε τον σκηνοθέτη του

little mermaid 607

Ανάλογα με το τι γνώμη έχει ο καθένας για τον Μάρσαλ όσον αφορά τις τελευταίες του ταινίες, τα νέα ότι έχει αναλάβει το φιλμ μπορεί και να μην ακούγονται ως τα καλύτερα, αλλά ο Αλαν Μένκεν επιστρέφει για να γράψει τη μουσική και ο Λιν-Μάνουελ Μιράντα θα γράψει τα καινούργια τραγούδια της ταινίας. Για την ώρα δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας και μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά μιας και σειρά έχουν άλλες ταινίες της Disney, όπως «Μουλάν», «Η Παναγία των Παρισίων» και «Πινόκιο».

Οι τελευταίες live action μεταφορές της Disney δεν έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έστω και την ελάχιστη μαγεία των παλιών κινουμένων σχεδίων της, και ενδέχεται και εδώ ούτε καν τα ξόρκια της Ούρσουλα να μην καταφέρουν να κάνουν κάτι τέτοιο. Ο καιρός θα δείξει. Για την ώρα απολαύστε την Ούρσουλα από την αυθεντική «Μικρή Γοργόνα» να τραγουδάει το κλασικό «Poor Unfortunate Souls».


Διαβάστε ακόμα: