Buzz

Για την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Ντένζελ Ουάσινγκτον, ναι θα αφήναμε τον κόσμο πίσω μας

στα 10

Οι δυο παλιάς κοπής σταρ του Χόλιγουντ ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν και πάλι μαζί στο «Leave the World Behind», για λογαριασμό του Netflix.

Για την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Ντένζελ Ουάσινγκτον, ναι θα αφήναμε τον κόσμο πίσω μας

H ταινία την οποία θα σκηνοθετήσει ο Σαμ Εσμαΐλ του «Mr. Robot», είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Ρουμάαν Αλάμ κι αφηγείται την ιστορία δυο οικογενειών που δεν έχουν σχέση η μία με την άλλη, αλλά που θα συναντηθούν στην διάρκεια ενός σαββατοκύριακου όπου τα πάντα θα πάνε στραβά.

Δείτε ακόμη: «Δεν μ' ενδιαφέρει να νιώθω βολικά.» Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι δεν είναι μόνο μια όμορφη Αυστραλέζα

leave the world behind 607

Η Τζούλια Ρόμπερτς, με την οποία ο Εσμαΐλ είχε δουλέψει ξανά στο «Homecoming»υποδύεται την μητέρα της οικογένειας η οποία θα νοικιάσει ένα σπίτι που ανήκει στον χαρακτήρα που υποδύεται ο Ντένζελ Ουάσινγκτον. Και η συνάντησή τους θα δώσει την αφορμή στο βιβλίο (που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο) και την ταινία να εξερευνήσουν ζητήματα κοινωνικής τάξης και φυλής αλλά και το πως μερικές από τις πιο στενές μας σχέσεις χτίζονται στην διάρκεια μεγάλων κρίσεων.

julia roberts 607

Το φιλμ θα σηματοδοτήσει τη δεύτερη κοινή εμφάνιση των δύο πρωταγωνιστών του στην οθόνη, χρόνια μετά το «The Pelican Brief» του Αλαν Πάκουλα που γύρισαν πίσω στα 1993 και σύμφωνα με πληροφορίες οι αμοιβές τους από το Netflix αγγίζουν αυτές ενός συνηθισμένου κινηματογραφικού blockbuster.

denzel washington 607

Δείτε επίσης: Η Σαρλίζ Θερόν κάνει μόνη της όλες τις επικίνδυνες σκηνές της