Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «La Fin Du Silence»

στα 10

Το Flix σας στέλνει καθημερινά σε επιλεγμένες προβολές του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «La Fin Du Silence»

To Flix εξασφάλισε 3 διπλές προσκλήσεις για την προβολή του «La Fin Du Silence» του Ρολάν Εντζάρ που θα προβληθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 22.30 στο σινεμά Δαναός.

Ο Ζαν είναι ο αντιδραστικός γιος μιας οικογένειας που ζει απομονωμένη στο βουνό. Μετά από έναν πολύ έντονο καυγά με τους δικούς του, βρίσκει καταφύγιο στο φιλικό σπίτι του Νιλς και της Ίντα. Την επόμενη μέρα, θα πάει μαζί τους για κυνήγι στο δάσος, όπου θα μάθει για πρώτη φορά πώς να σκοτώνει. Οταν λίγο αργότερα το αυτοκίνητο της μητέρας του πυρπολείται, όλοι τον θεωρούν υπεύθυνο για τον εμπρησμό. Ο Ζαν θα εξαφανιστεί, αλλά όταν επιστρέψει, οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες.

Δράμα για γερά νεύρα που συμμετείχε στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών στο 61ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Για να κερδίσετε τις 3 διπλές προσκλήσεις αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο info@flix.gr με την ένδειξη «La Fin Du Silence» και το ονοματεπώνυμο σας. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν γύρω στις 3 το μεσημέρι της 25ης Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται σε λίστα στην είσοδο του Δαναού πριν την προβολή της ταινίας.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ