Buzz

Ο Κιτ Χάρινγκτον μιλάει για την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρέθηκε μετά το «Game of Thrones»

στα 10

Ο Κιτ Χάρινγκτον εξομολογείται πως αναγκάστηκε να πάρει έναν χρόνο διάλειμμα για να επικεντρωθεί στον εαυτό του.

Ο Κιτ Χάρινγκτον μιλάει για την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρέθηκε μετά το «Game of Thrones»

Για αρκετούς φανς το φινάλε του «Game of Thrones» μπορεί να σήμαινε και το τέλος του κόσμου τους, μιας και αρκετοί το θεώρησαν ένα από τα χειρότερα φινάλε στην ιστορία της τηλεόρασης, με τις αντιδράσεις αυτές να κρατάνε πολύ καιρό μετά την προβολή του επεισοδίου, ακόμα και σήμερα. Ομως κανείς από αυτούς δεν φαίνεται να σκέφτηκε το πόσο δύσκολο ήταν τα γυρίσματα τόσο για τους ηθοποιούς αλλά και για ολόκληρο το συνεργείο και το αντίκτυπο που είχε όλο αυτό στην ψυχική τους υγεία.

Διαβάστε ακόμα: Εσείς έχετε δει το φινάλε του «Game of Thrones». Ο Κιτ Χάρινγκτον, πάλι, όχι

kit harington jon snow

Για πρώτη φορά ο Κιτ Χάρινγκτον, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην σειρά στον ρόλο του Τζον Σνόου, σε μια συνέντευξή που έδωσε στο «The Jess Cagle Show», μίλησε για τις επιπτώσεις που είχε η σειρά στην ψυχική του υγεία, αποκαλύπτοντας πως αναγκάστηκε να πάρει έναν χρόνο εκτός δουλειάς για να ηρεμήσει. Σύμφωνα με τον ίδιον η «φύση» της βίαιης, έντονης, συναισθηματικής σειράς τον «έκανε ράκο» στην πραγματικότητα. «Πέρασα κάποιες δυσκολίες ψυχολογικά μετά το GOT, αλλά και κατά την διάρκεια του φινάλε της σειράς για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω πως οφείλεται στην φύση της σειράς που δούλευα όλα αυτά τα χρόνια.»

Ο Χάρινγκτον είχε πάρει την πρωτοβουλία να εισαχθεί μόνος του σε ένα ινστιτούτο ψυχικής υγείας και ευεξίας για έναν μήνα από τον Απρίλιο ως και το Μάιο του 2019, πολύ κοντά στην προβολή του τελευταίου επεισοδίου του «Game of Thrones». H απόφασή του αυτή να πάρει ένα διάλλειμα μετά την σειρά τον βοήθησε να «επικεντρωθεί στον εαυτό του» λέγοντας πως «είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα.»