Industry

Η αρχή της σπουδαστικής χρονιάς σημαίνει ένα πράγμα: Ιρις, σεμινάρια και προβολές από τον Π.Ο.Φ.Π.Α.

στα 10

Ο Κινηματογραφικός Τομέας του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών πιάνει ξανά δουλειά!

Flix Team
Η αρχή της σπουδαστικής χρονιάς σημαίνει ένα πράγμα: Ιρις, σεμινάρια και προβολές από τον Π.Ο.Φ.Π.Α.

Τα σεμινάρια και οι προβολές του Κινηματογραφικού Τομέα Π.Ο.Φ.Π.Α. για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 ξεκινούν - κι εσείς δεν έχετε παρά να εγγραφείτε για να τα αξιοποιήσετε!

Διαβάστε ακόμη: Φεστιβάλ Δράμας 2019 | Οι 16 ταινίες που αγάπησε το Flix

Ο Κινηματογραφικός Τομέας του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι εθελοντικός φοιτητικός καλλιτεχνικός σύλλογος, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Πανεπιστημιακή Λέσχη (Ιπποκράτους 15 και Ακαδημίας). Οι δραστηριότητές του Κινηματογραφικού Τομέα λαμβάνουν χώρα, κατά βάση, στο εμβληματικό κινηματοθέατρο «Ιρις», που βρίσκεται στο ισόγειο της Πανεπιστημιακής Λέσχης (είσοδος από Ακαδημίας 55) και περιλαμβάνουν καθημερινά σεμινάρια, προβολές και workshops, ανοιχτά στο κοινό.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο γραφείο του Τομέα στον ημιώροφο της Λέσχης (τηλ.: 210 3688275), καθημερινές 12.00-15.00 και 17.00-20.00 έως και την Παρασκευή 18 Οκτώβρη, οπότε και θα ξεκινήσουν τα σεμινάρια με την πρώτη συνάντηση για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, στις 21.00 στην Ιριδα. Κατόπιν, οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, στις ώρες των σεμιναρίων.Η επίσημη ιστοσελίδα του Κινηματογραφικού Τομέα Π.Ο.Φ.Π.Α., όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, όπως και τις προσεχείς προβολές, είναι kinimatografiko.gr και μπορείτε να μαθαίνετε νέα και να ενημερώνεστε για τις δράσεις στη σελίδα του στο facebook.


κινηματογραφικός τομέας 607