Buzz

Κινηματογραφικές Κυριακές από το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφο

στα 10

To πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ συνεργάζεται με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου για τη διοργάνωση προβολής ελληνικών ταινιών το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο.

Flix Team
Κινηματογραφικές Κυριακές από το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφο

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου ως ο μόνος κρατικός φορέας ενίσχυσης της κινηματογραφίας στην Ελλάδα και το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ως πρόγραμμα που αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα την εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες και τα προβλήματα που τη συνοδεύουν χωρίς να αποκόπτει τον χρήστη από την οικογένειά του, την εργασία του, το εκπαιδευτικό του περιβάλλον και τον κοινωνικό του περίγυρο, διοργανώνουν κινηματογραφικές συναντήσεις με την προβολή βραβευμένων ελληνικών ταινιών για τρεις συνεχόμενες Κυριακές, τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη.

Οι ταινίες που θα προβληθούν θα είναι το «Peppermint» του Κώστα Καπάκα (24/11), οι «Νύφες» του Παντελή Βούλγαρη (1/12) και η «Πολίτικη Κουζίνα» του Τάσου Μπουλμέτη (8/12) στο Πολιτιστικό Στέκι ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ που βρίσκεται στην οδό Σταυροπούλου 29 στην Πλατεία Αμερικής στην Αθήνα (Μετρό : Αττική, ΗΣΑΠ : Αγιος Νικόλαος)

Τις ταινίες θα προλογίσουν μέλη της ομάδας του Πολιτιστικού Στεκιού, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη. Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 210 – 8653960 / 111 εσωτερικό (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

2

Την αφίσα της εκδήλωσης σχεδίασε η ομάδα Γραφιστικής των μελών της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.

Μάθετε περισσότερα για το Πολιτιστικό Στέκι του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ στο e-mail politistiko@kethea-diavasi.gr, στο επίσημο site του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook και στον λογαριασμό του στο Twitter.