Buzz

Μια νέα εξέγερση ξεκινά. Νέο τρέιλερ του «Kingdom of the Planet of the Apes»

στα 10

Το νέο μας ταξίδι στο βασίλειο των Πιθήκων ξεκινά στις 24 Μαΐου 2024.

Μια νέα εξέγερση ξεκινά. Νέο τρέιλερ του «Kingdom of the Planet of the Apes»

Η νέα ταινία «Kingdom of the Planet of the Apes» ξεκινά ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στη σειρά «Planet Of The Apes», που ξεκινάει 300 χρόνια μετά το «War For The Planet Of The Apes» του 2017, σε σκηνοθεσία του Γουές Μπολ του «Maze Runner» και σε σενάριο των Τζος Φρίντμαν, Ρικ Τζάφα, Αμάντα Σίλβερ και Πάτρικ Αϊσον.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη η ταινία εξελίσσεται αρκετά μετά τη βασιλεία του Καίσαρα, όπου οι πίθηκοι είναι το κυρίαρχο είδος που ζουν αρμονικά και οι άνθρωποι έχουν περιοριστεί στο να ζουν στη σκιά. Καθώς ένας νέος τυραννικός ηγέτης πίθηκος χτίζει την αυτοκρατορία του, ένας νεαρός πίθηκος αναλαμβάνει ένα οδυνηρό ταξίδι που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα ήξερε για το παρελθόν και να κάνει επιλογές που θα καθορίσουν ένα μέλλον για τους πιθήκους και τους ανθρώπους.

Kingdom of the Planet of the Apes

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Οουεν Τιγκ, γνωστός από τον ρόλο του ως Πάτρικ Χόκστετερ στις ταινίες «Αυτό», Φρέγια Αλαν, γνωστή από τον ρόλο της ως Σίρι στην σειρά του Netflix «The Witcher», Κέβιν Ντούραντ, Πίτερ Μάκον και Γουίλιαμ Χ. Μέισι. Το στούντιο της 20th Century Fox κυκλοφόρησε ένα ακόμα τρέιλερ λίγους μήνες πριν το Kingdom of the Planet of the Apes» κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Μαΐου 2024.