Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Jess + Moss»

στα 10

Το Flix σας στέλνει καθημερινά σε επιλεγμένες προβολές του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Jess + Moss»

To Flix εξασφάλισε 5 διπλές προσκλήσεις για την προβολή του «Jess + Moss» του Κλέι Τζέτερ που θα προβληθεί τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στο σινεμά Απόλλων Cinemax Class.

H Τζες είναι 18 ετών και ο Μος μόλις 12. Τους συνδέει η συγγένεια τους - είναι δέυτερα ξαδέρφια - και η μοναξιά τους. Μόνοι στα χωράφια καπνού στο Δυτικο Κεντάκι περνούν ένα καλοκαίρι εξερευνώντας τα μικρά μυστικά που ορίζουν το παρελθόν τους και την αβεβαιότητα ενός ανύπαρκτου μέλλοντος.

Ρετρό εφηβικά ξεσπάσματα και vintage αθωότητας στο ντεμπούτο του Κλέι Τζέτερ. Επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ του Σάντανς το 2011 και στο τμήμα Generation του 61ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Για να κερδίσετε τις 5 διπλές προσκλήσεις αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο info@flix.gr με την ένδειξη «Jess + Moss» και το ονοματεπώνυμο σας. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της 19ης Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται σε λίστα στην είσοδο του Aπόλλωνα πριν την προβολή της ταινίας.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ