Buzz

Επιτρέψτε της να σας συστηθεί: Κα Τζένιφερ Αφλεκ κι επισήμως!

στα 10

Ο Μπεν Αφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ κλέφτηκαν. Μακριά από κάθε αδιάκριτο βλέμμα παντρεύτηκαν οι δυο τους στο Λας Βέγκας κι εκείνη σήμερα μοιράζεται μερικές λεπτομέρειες μαζί μας.

Flix Team
Επιτρέψτε της να σας συστηθεί: Κα Τζένιφερ Αφλεκ κι επισήμως!

Αυτός ο αρραβώνας άργησε 20 χρόνια. Ομως ο γάμος έγινε - κι έγινε όπως δύο χορτασμένοι από (και θετική κι αρνητική) δημοσιότητα σταρ θα τον έκαναν: οι δυο τους σ' ένα ξωκκλήσι, ή ό,τι πιο κοντινό τέλος πάντων μπορεί να βρίσκεται στο Λας Βέγκας.

Ξεγελώντας τους πάντες: ούτε μία φωτογραφία δεν έχει διαρρεύσει.

Θυμηθείτε κι αυτό: Βενετία 2021: Επίσημη πρώτη για το ζεύγος Μπεν Αφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ

Τζένιφερ Μπεν

Τζένιφερ Μπεν

Σήμερα μόνο, η ίδια η Λόπεζ έβγαλε αυτή την ανακοίνωση, δίνοντας μερικές λεπτομέρειες:

Το κάναμε! Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι απλή. Η αγάπη είναι γλυκιά. Και πάνω από όλα: η αγάπη αποδεικνύεται υπομονετική. Εκανε υπομονή εδώ και 20 χρόνια!

Ο γάμος μας ήταν αυτό ακριβώς που θέλαμε. Στο Little White Wedding Chapel είχαν την καλοσύνη να μείνουν ανοιχτά, λίγο αργότερα από το κανονικό, για να καταφέρουμε να πούμε τους όρκους μας ιδιωτικά. Λίγα λεπτά χρειαζόμασταν. Και λίγα ακόμα για να βγάλουμε φωτογραφίες στην Ροζ Κάντιλακ του Βασιλιά (αν θέλαμε και τον ίδιο τον Elvis όμως έπρεπε να πληρώσουμε κάτι παραπάνω, γιατί είχε πάει ήδη για ύπνο).

Φόρεσα ένα φόρεμα από μια παλιά μου ταινία και μαζί με τον Μπεν διαβάσαμε όρκους που γράψαμε οι ίδιοι, ανταλλάσσοντας βέρες που θα φοράμε σε όλη την υπόλοιπη ζωή μας. Μάς έπαιξαν και το γαμήλιο εμβατήριο από κινητό.

Και να που όλα ήταν πολύ ομορφότερα κι από αυτό που είχαμε φανταστεί. Από αυτό που είχαμε ονειρευτεί πολύ πολύ παλιά και τώρα το πραγματοποιήσαμε επιτέλους!

Οταν η αγάπη είναι αληθινή, το μόνο που μία τελετή χρειάζεται είναι το ζευγάρι κι όσα θέλουν να ορκιστούν ο ένας στον άλλον: αγάπη, φροντίδα, κατανόηση, υπομονή για το μέλλον. Κι εμείς τα κάνουμε ήδη όλα αυτά. Και τόσα πολλά περισσότερα. Ηταν η καλύτερη νύχτα της ζωής μας.

Mrs. Jennifer Lynn Affleck

Τζένιφερ Μπεν