Buzz

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ μιλά για το περιβόητο οσκαρικό χαστούκι

στα 10

Μετά από μήνες σιωπής, η σύζυγος του Σμιθ αναφέρθηκε στο χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ εκείνη την βραδιά των Οσκαρ. Αλλά, πλέον, ποιος ακούει;

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ μιλά για το περιβόητο οσκαρικό χαστούκι

Μπορεί όλος ο υπόλοιπος κόσμος να προχώρησε παρακάτω, αλλά το Χόλιγουντ δεν έχει (ή δεν θέλει να) ξεχάσει το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ την βραδιά των φετινών Οσκαρ τον Μάρτιο που μας πέρασε.

Μπορεί η Ακαδημία να τιμώρησε τον Σμιθ με μια απαγόρευση 10 χρόνων από τις διάφορες εκδηλώσεις της, μπορεί ο ίδιος ο Σμιθ να έχει ταξιδέψει μέχρι την Ινδία για να βρει εσωτερική γαλήνη, αλλά τώρα ήρθε και η σειρά της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ να μιλήσει.

Διαβάστε ακόμα: Το Χόλιγουντ «παγώνει» κάποιες μελλοντικές ταινίες του Γουίλ Σμιθ

will smith

Η ίδια μέσα από το πιο πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής της «Red Table Talk» που έχει στο Facebook, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην αλωπεκία, μια νόσο από την οποία πάσχει και η ίδια η Σμιθ, πήρε το βήμα για να αναφερθεί στο περιβόητο πλέον χαστούκι. «Σχετικά με τη νύχτα των Οσκαρ, η βαθύτερη ελπίδα μου είναι αυτοί οι δύο έξυπνοι και ικανοί άνδρες να έχουν τη δυνατότητα να θεραπευτούν, να το συζητήσουν και να συμφιλιωθούν. Ετσι όπως είναι η κατάσταση του κόσμου σήμερα, τους χρειαζόμαστε και τους δύο. Και χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο περισσότερο από ποτέ. Μέχρι τότε, ο Γουίλ κι εγώ θα συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε τα τελευταία 28 χρόνια, δηλαδή να προσπαθούμε μαζί να καταλάβουμε τι είναι αυτό το πράγμα που λέγεται ζωή. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.»

Από ό,τι φαίνεται αν η οικογένεια Σμιθ δεν είναι έτοιμη να προχωρήσει παρακάτω, που μάλλον ακόμα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αυτό δεν θα είναι τελευταίο πράγμα που θα ακούσουμε για το συγκεκριμένο περιστατικό. Μπορείτε να δείτε το συγκεκριμένο επεισόδιο του «Red Table Talk» παρακάτω.