Buzz

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα σετ των best sellers του Στίβεν Κινγκ «Το Αυτό: Κεφάλαιο 1 & 2»

στα 10

Λίγο πριν πολυαναμενόμενο κινηματογραφικό sequel βγει στις αίθουσες, οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος και το Flix σας κάνουν δώρα για τη βιβλιοθήκη σας!

Flix Team
Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα σετ των best sellers του Στίβεν Κινγκ «Το Αυτό: Κεφάλαιο 1 & 2»

Κάθε 27 χρόνια το κακό επισκέπτεται την πόλη του Ντέρι. Στο δεύτερο κεφάλαιο, τρεις δεκαετίες μετά, οι δρόμοι των κεντρικών χαρακτήρων διασταυρώνονται και πάλι. Μπορεί οι φίλοι από το Κλαμπ των Χαμένων να έχουν μεγαλώσει και να έχουν φύγει μακριά, αλλά ένα κρίσιμο τηλεφώνημα τους φέρνει πίσω εκεί όπου όλα ξεκίνησαν.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Ο Αντι Μουσιέτι θέλει το «It: Chapter 2» να είναι μια «συγκλονιστική εμπειρία» για το κοινό

Το δεύτερο μέρος του «Αυτό» είναι εδώ: στις 5 Σεπτεμβρίου, το πολυαναμενόμενο κινηματογραφικό sequel, «Το Αυτό: Κεφάλαιο 2», βγαίνει στις αίθουσες από την Tanweer, για να σκορπίσει ξανά κόκκινα μπαλόνια, αίμα και καθαρόαιμο τρόμο.


Οταν, πριν δυο χρόνια, ο Αντι Μουσιέτι διασκεύασε για το σινεμά το πρώτο μέρος του μυθιστορήματος του Στίβεν Κινγκ, «Το Αυτό», η ταινία έσπασε το φράγμα του ήχου των ουρλιαχτών μας, τις αντοχές μας στον τρόμο και τα ταμεία - συγκεντρώνοντας πάνω από 700 εκ. δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις κι έγινε η εμπορικότερη ταινία του είδους, όλων των εποχών.

Σήμερα, ο Μουσιέτι συνεχίζει το opus με το δεύτερο μέρος του βιβλίου του Κινγκ, φέρνοντας τους Τζέιμς ΜακΑβόι, Τζέσικα Τσαστέιν, Τζέι Ράιαν, Μπιλ Χέιντερ, Αϊζέια Μουσταφά, Τζέιμς Ράνσον, Αντι Μπιν (ως τα παιδιά που μεγάλωσαν) αντιμέτωπους με τον «Πένιγουαϊζ» του Μπιλ Σκάρσγκαρντ.

Δείτε τι δηλώνει ο ίδιος ο Στίβεν Κινγκ (μαζί με τους δημιουργούς της ταινίας) για «Το Αυτό: Τόμος 2»:


Λίγο πριν το sequel βγει στις ελληνικές αίθουσες, διαβάστε τα βιβλία!

Οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος και το Flix σας κάνουν δώρο αντίτυπα του σετ των best seller του Στίβεν Κινγκ, «Το Αυτό: Τόμος 1 & 2», σε μετάφραση της Εφης Τσιρώνη. Για να διεκδικήσετε ένα σετ, μπείτε στην επίσημη σελίδα του Flix στο Facebook, κάντε share, like και αφήστε σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας κάτω από το post. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Kυριακή, 8 Σεπτεμβρίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

it chapter 1 & 2 books 607