Buzz

Σου φαίνεται κάτι αστείο; Ο Μάκης Παπαδημητρίου κι ο Θάνος Τοκάκης σε ένα live masterclass για το γέλιο

στα 10

Οι δύο αναγνωρισμένοι και αγαπημένοι ηθοποιοί, μάς εισάγουν στην κωμωδία και στον μηχανισμό του γέλιου μέσα από ένα απολαυστικό YouTube live masterclass το Σάββατο 9 Μαΐου 2020, στις 20:00, στο κανάλι του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Flix Team
Σου φαίνεται κάτι αστείο; Ο Μάκης Παπαδημητρίου κι ο Θάνος Τοκάκης σε ένα live masterclass για το γέλιο

Με την εγγύηση ότι μπορούν να μας κάνουν να γελάσουμε, οι δύο ηθοποιοίαναρωτιούνται «Σου φαίνεται κάτι αστείο;» και έρχονται να μας θυμίσουν τι μαςπροκαλεί γέλιο, πώς λειτουργεί η κωμωδία στο σινεμά, ποια είναι τα μυστικά της. Οιδύο ηθοποιοί θα απαντήσουν και στις ερωτήσεις του κοινού.

Δείτε ακόμη: Το 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, 19-28 Μαΐου

μάκης παπαδημητρίου 607 Μάκης Παπαδημητρίου

Όπως σημειώνουν οι ίδιοι, θα κάνουν το καλύτερο δυνατό να βγουν από τη μιζέριατους και να μιλήσουν για την κωμωδία. Υπόσχονται να μας παρουσιάσουν «μια εξ’αρχής ημιαποτυχημένη συζήτηση από δύο μέτριους ηθοποιούς που - μέσα από τηνοικτρή προσωπική τους οπτική - θα προσπαθήσουν να αναλύσουν τι σημαίνει γιααυτούς η κωμωδία και να μας πείσουν πως έχουν άποψη επί του θέματος με σκοπό νακρατηθούν για λίγο ακόμα στην επικαιρότητα».

Θάνος Τοκάκης 607 Θάνος Τοκάκης

Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αμεσότητα που συναντά ένας κωμικόςζωντανά στη σκηνή, ωστόσο, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προσπαθεί,όπως και με άλλες ενέργειες με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού καιΑθλητισμού, να προσφέρει εναλλακτικές διεξόδους στην πρωτόγνωρη συνθήκη πουβιώνουμε.

Το masterclass, θα γίνει το Σάββατο 9 Μαΐου 2020, στις 20:00, στο κανάλι του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Δείτε ακόμη: Οι «Χώροι» του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης μας κάνουν να ξεχνάμε την καραντίνα