Φεστιβάλ / Βραβεία

10 χρόνια MICRO μ: «Ο κινηματογράφος θα μείνει ζωντανός!»

στα 10

Η δέκατη επετειακή διοργάνωση του International Micro μ Festival θα πραγματοποιηθεί από τις 26-29 Νοεμβρίου και υπόσχεται να τιμήσει την ιδέα της δημιουργίας του: να ενώσει «ζωντανά» μέσω της τεχνολογίας το κινηματογραφικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.

Flix Team
10 χρόνια MICRO μ: «Ο κινηματογράφος θα μείνει ζωντανός!»

Η δέκατη επετειακή διοργάνωση του International Micro μ Festival θέλει να μας θυμίσει αυτά που έχουν πραγματικά σημασία. Και με έναν περίεργο τρόπο να υπογραμμίσει την αξία της ιδέας που πριν μια δεκαετία έδωσε την αφετηρία: να ενώσει «ζωντανά» μέσω της τεχνολογίας το κινηματογραφικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.

Από τις 26 έως τις 29 Νοεμβρίου λοιπόν, το 10ο επετειακό IMMF θα βρεθεί, όπως κάθε χρόνο, δίπλα στο κοινό του σε συνεργασία με την Ψηφιακή Πλατφόρμα του FESTHOME. Και θα προσφέρει δωρεάν και το διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ που αποτελείται από 15 ελληνικές ταινίες μικρού μήκους, αλλά και το Διεθνές που θα προβάλλει επιλεγμένες ευρωπαϊκές ταινίες μικρού μήκους, όλες με σημαντικές διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ. Παράλληλα για ακόμη μια χρονιά το κοινό θα κληθεί με την ψήφο του να επιλέξει την φετινή αγαπημένη του ελληνική ταινία μικρού μήκους.

Θυμηθείτε την περσινή διοργάνωση: 9ο International Micro μ Festival: Ο Οκτώβριος μάς καλωσορίζει με «μικρό» σινεμά σε ζωντανή σύνδεση!

«Ετσι λοιπόν, με πολλή χαρά όπως κάθε χρόνο -αλλά και λίγη παραπάνω καθώς φέτος συμπληρώνουμε 10 χρόνια στη μεγάλη οθόνη- σας περιμένουμε να γιορτάσουμε "ζωντανά" τη ζωή και τον πολιτισμό απ’ άκρη σε άκρη της χώρας και μέχρι όπου μας ταξιδέψει για άλλη μια χρονιά, η μεγαλύτερη ψηφιακή αίθουσα που έχουμε μέχρι σήμερα στήσει...»

Διαγωνιστικό μέρος: Σάββατο 28/11 από τις 7:00 έως τις 23:59 - διαδικτυακή προβολή από την Πλατφόρμα του FESTHOME

Διεθνές μέρος: Από 26 - 29/11- διαδικτυακή προβολή από την Πλατφόρμα του FESTHOME

Περισσότερες πληροφορίες:

MICRO μ ποστερ 607