Buzz

Ο Γκάι Ρίτσι θα σκηνοθετήσει το live action ριμέικ του «Ηρακλή» της Disney

στα 10

Μετά τις χίλιες και μία νύχτες του «Αλαντίν», ο Γκάι Ρίτσι μας ετοιμάζει για ένα ταξίδι στην ελληνική μυθολογία.

Ο Γκάι Ρίτσι θα σκηνοθετήσει το live action ριμέικ του «Ηρακλή» της Disney

Οταν κυκλοφόρησε η ταινία «Ηρακλής» της Disney το 1997, η οποία μπορεί να μην θεωρείται από τις κλασσικότερες ταινίες του στούντιο, παρόλα αυτά όμως αγαπήθηκε αμέσως τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς. Για όσους δεν θυμούνται η ταινία ακολουθούσε τις περιπέτειες του Ηρακλή, ο οποίος είχε απαχθεί όταν ήταν μωρό από τον Αδη, που προσπαθεί να αποδείξει πως αξίζει να ζήσεις με τους υπόλοιπους θεούς στον Ολυμπο χρησιμοποιώντας τη δύναμή του για νικήσει μια σειρά από τέρατα παρέα με τον κολλητό του σάτυρο τον Φιλοκτήτη.

Και όπως οι υπόλοιπες ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney έτσι κι αυτή ετοιμάζεται για το live action ριμέικ της. Σύμφωνα με το Deadline o Γκάι Ρίτσι θα αναλάβει την σκηνοθεσία της ταινίας, μετά και την τεράστια εισπρακτική επιτυχία του live action του «Αλαντίν», το οποίο κατάφερε να ξεπεράσει το 1 δις στο παγκόσμιο box office, σε σενάριο του Ντέιβ Κάλαχαμ, γνωστού από την ταινία «Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών», και σε παραγωγή των αδερφών Ρούσο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κρις Εβανς δεν μασάει τα λόγια του σε όσους κατηγορούν το «Lightyear» για το γκέι φιλί

hercules

Μέχρι στιγμής η παραγωγή βρίσκεται στα πολύ αρχικά στάδια καθώς δεν έχει ανακοινωθεί κανένας από το καστ, με το σενάριο ακόμα να θέλει αρκετή δουλειά και διορθώσεις, ενώ ο Γκάι Ρίτσι έχει δεσμευθεί να κάνει και το «Αλαντίν 2», μια ταινία για την οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτα εδώ και πολύ καιρό. Οπότε το live action του «Ηρακλή» θα αργήσει λίγα χρόνια ακόμα.

Για την ώρα πάντως αναμένουμε σύντομα το live action ριμέικ του «Πινόκιο» στο Disney+ και ετοιμάζονται να ακολουθήσουν στις αίθουσες οι ταινίες «Η Μικρή Γοργόνα» και «Η Χιονάτη και οι Εφτά Νάνοι».