Buzz

H Disney ετοιμάζει το live action sequel του «Αλαντίν»

στα 10

Και όχι δεν θα έχει καμία σχέση με την «Επιστροφή του Τζαφάρ».

H Disney ετοιμάζει το live action sequel του «Αλαντίν»

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν φήμες που ήθελαν την Disney να ετοιμάζει το σίκουελ της live action ταινίας του «Αλαντίν». Κανείς δεν ήξερε για το αν αυτό σήμαινε μια ολοκαίνουργια ταινία ή απλά μια μεταφορά της «Επιστροφής του Τζαφάρ» σε ένα ακόμα live action.

Σύμφωνα με το Variety, οι παραγωγοί της ταινίας προσπαθούσαν τους τελευταίους έξι μήνες να βρουν μια ιστορία η οποία θα ικανοποιούσε την λογική ενός σίκουελ με το να ακολουθήσουν καινούργιες ιδέες από το απλά να μεταφέρουν ένα από τα σίκουελ της animation ταινίας. Και από ότι φαίνεται την βρήκαν και για αυτό προσέλαβαν τους Τζον Γκάτινς και Αντρεα Μπέρλοφ να γράψουν το σενάριο.

Διαβάστε ακόμα: Eρχεται το live action ριμέικ του «Bambi» από την Disney

aladdin 607

Αυτό σημαίνει πως δεν δούμε μια μεταφορά της «Επιστροφής του Τζαφάρ» ή του «Αλαντίν και ο Βασιλιάς των Κλεφτών». Η Disney ελπίζει πως οι Μένα Μασούντ, Ναόμι Σκοτ και Γουίλ Σμιθ θα επιστρέψουν και στο σίκουελ, αλλά δεν του έχει γίνει καμία προσφορά μέχρι στιγμής μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το σενάριο. Αγνωστο παραμένει και για το εάν ο Γκάι Ρίτσι επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, αν κι αυτό φαίνεται μάλλον απίθανο.

Πρόκειται για την τέταρτη live action ταινία της Disney που αποκτά το δικό της σίκουελ, μετά και την «Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων» και την «Maleficent», ενώ έχει ανακοινωθεί και το σίκουελ του «Βιβλίου της Ζούγκλας» με τον Τζον Φαβρό να επιστρέφει στην σκηνοθεσία. Από την άλλη η Disney ετοιμάζει κι ένα spin off της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Πρίγκιπα Αντερς, για λογαριασμό του Disney+, αλλά αυτό το σίκουελ του «Αλαντίν» είναι προγραμματισμένο να βγει στη μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε ακόμα: