Buzz

Eρχεται το live action ριμέικ του «Bambi» από την Disney

στα 10

Ετοιμαστείτε για περισσότερα φωτορεαλιστικά ζώα και μηδέν φαντασία.

Eρχεται το live action ριμέικ του «Bambi» από την Disney

H Disney έχει βάλει σκοπό να κάνει, αν όχι όλες, όσες περισσότερες από κλασσικές της ταινίες σε live action remakes. Αδιάφορα τα περισσότερα, μέτρια όλα τα υπόλοιπα, τα live action remakes της Disney δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να πείσουν κανέναν πως αξίζουν την προσοχή τους, με τους φανς σχεδόν να εκλιπαρούν το στούντιο να σταματήσει να καταστρέφει πολυαγαπημένες τους ταινίες.

Και έτσι λίγους μήνες πριν η «Μουλάν» βγει στις αίθουσες, η Disney ανακοίνωσε άλλη μια ταινία που ετοιμάζεται να μπει στη λίστα, και αυτή είναι το «Bambi». Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter έχουν ήδη βρεθεί οι σεναριογράφοι της ταινίας οι Τζενίβα Ρόμπερτσον-Ντγουόρετ (που έγραψε τα σενάριο των «Captain Marvel» και «Tomb Raider: Lara Croft») και Λίντσεϊ Μπιρ.

Διαβάστε ακόμα: O Μπίλι Πόρτερ του «Pose» θα είναι η νεραϊδο-νονά στην live action εκδοχή της «Σταχτοπούτας»

bambi 607

Φυσικά το κακό σε όλο αυτό είναι ότι η Disney θα ακολουθήσει για άλλη μια φορά την τεχνική του «Βασιλιά των Λιονταριών», αυτή των φωτορεαλιστικών ζώων μέσα σε αληθινά περιβάλλοντα, κάτι που είχε δυσαρεστήσει αρκετούς μιας και τα ζώα έδειχναν τόσο αληθινά που δεν έβγαζαν κανένα πάθος και συναίσθημα, όπως στο κλασσικό 2D animation, ρουφώντας την ψυχή όχι μόνο από την ιστορία αλλά και από τα μουσικοχορευτικά νούμερα, τα οποία έπρεπε να ήταν γεμάτα ενέργεια.

Το αυθεντικό «Bambi» είχε κυκλοφορήσει το 1942 και μιλούσε για την ιστορία ενός μικρού ελαφιού που έχασε την μητέρα του από λαθροκυνηγούς και να ξεκινήσει ένα ταξίδι ενηλικίωσης, μαζί με τους φίλους του Τράμπερ και Φλάουερ. Η ταινία έχει μια από τις πιο συγκινητικές σκηνές στην βιβλιοθήκη των κινουμένων σχεδίων της Disney, και κατάφερε να αποσπάσει τρεις υποψηφιότητες για Οσκαρ, αυτές των Καλύτερου Ηχου, Καλύτερης Μουσικής και Καλύτερου Τραγουδιού για το «Love is a Song».

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος σκηνοθέτης ή το καστ της ταινίας, αλλά ούτε μια ημερομηνία κυκλοφορίας της.


Διαβάστε ακόμα:

bambi poster 607