Buzz

Τι πρόβλημα έχει ο Χένρι Κάβιλ με τις σκηνές σεξ;

στα 10

Ο ηθοποιός πιστεύει πως οι σκηνές σεξ τις περισσότερες φορές είναι αχρείαστες και δεν βοηθούν την εξέλιξη της πλοκής.

Τι πρόβλημα έχει ο Χένρι Κάβιλ με τις σκηνές σεξ;

Ισως κάποιοι να πιστεύουν πως αυτοί που τουλάχιστον ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ωραίους εμφανισιακά ηθοποιούς νιώθουν περισσότερο άνετοι στο να συμμετέχουν σε μια σκηνή όπου είναι γυμνοί ή κάνουν σεξ. Να όμως που και αυτοί, όπως και ο περισσότερος κόσμος άλλωστε, έχουν τις ανασφάλειες τους.

Ενας από αυτούς είναι και ο Χένρι Κάβιλ ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως δεν του αρέσουν καθόλου οι σκηνές σεξ στις ταινίες. Μιλώντας στο podcast «Happy Sad Confused», μαζί με τον σκηνοθέτη του «Αργκαϊλ» Μάθιου Βον, ο Κάβιλ δήλωσε πως είναι συχνά καλύτερο για μια τηλεοπτική σειρά ή ταινία να μην προβάλλει σκηνές σεξ και να αφήνει στον θεατή να συμπληρώσει τα κομμάτια καθώς «η ανθρώπινη φαντασία» είναι πολύ πιο δυνατή.

Διαβάστε ακόμα: Είναι το «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» οι «Αδωξοι Μπάσταρδη» του Γκάι Ρίτσι;

henry cavill argyle

«Δεν τις καταλαβαίνω – δεν είμαι οπαδός τους. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου μια σεξουαλική σκηνή είναι πραγματικά ωφέλιμη για μια ταινία, και όχι μόνο για το κοινό, αλλά νομίζω ότι γίνεται υπερβολική χρήση αυτές τις μέρες. Είναι όταν έχεις μια αίσθηση πού πηγαίνεις και αρχίζεις να σκέφτεσαι αν είναι πραγματικά απαραίτητο ή είναι απλά μια σκηνή με άτομα με λιγότερα ρούχα; Και τότε είναι που αρχίζεις να νιώθεις πιο άβολα και σκέφτεσαι πως δεν υπάρχει κάποια ερμηνεία εδώ. Δεν υπάρχει κανένα κομμάτι που θα βοηθήσει να προχωρήσει η υπόλοιπη ταινία».

Ο Κάβιλ εξήγησε ότι ενώ υπάρχουν στιγμές όπου «οι σκηνές σεξ μπορεί να είναι υπέροχες σε μια ταινία» και «μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στην αφήγηση… Τις περισσότερες φορές η ανθρώπινη φαντασία πρόκειται να τις ξεπεράσει. Ετσι, μπορεί να φαίνεται ως κάποια πρόφαση αν μια τηλεοπτική εκπομπή ή μια ταινία είναι γεμάτη με σώματα που περιστρέφονται και αν κάνει αυτό κάτι για εμάς εκτός από την ιδέα του να σκεφτούμε να ένα γυμνό άτομο ακόμα, υπέροχα. [Δεν είμαι] ενθουσιασμένος όταν τις κάνω».

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Κάβιλ και του Βον παρακάτω. Το «Αργκαϊλ» κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες από την Tanweer.