Buzz

Gusplained: 12 άβολες ώρες με τον Larry Gus

στα 10

Την Δευτέρα 23 Μαΐου από τις 12.00-00.00 στο πλαίσιο του ADD 2022.

Flix Team
Gusplained: 12 άβολες ώρες με τον Larry Gus

Την άνοιξη του 2022 μια νέα πρωτοβουλία έρχεται να συσπειρώσει και να αναδείξει τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης. Με αφετηρία το ADD, αγάπη για τις τέχνες, αυθεντικό ενδιαφέρον για τα κοινά, εκπαιδευτικό χαρακτήρα και ελεύθερο πνεύμα, το ACADDEMIA αποτελεί ένα πλούσιο διαθεματικό, πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα δράσεων για την σύγχρονη κουλτούρα και τους ανθρώπους της.

Η μουσική, ο ήχος, η εικόνα, οι παραστατικές τέχνες, η μόδα, η βιωσιμότητα, το κοινωνικό περιβάλλον, το τοπικό και το παγκόσμιο, οι βέλτιστες πρακτικές, αυτοί είναι κάποιοι μόνο από τους πυλώνες του ACADDEMIA, του οποίου το εισαγωγικό πρόγραμμα θα λάβει χώρα με δωρεάν είσοδο σε διάφορες τοποθεσίες στην Αθήνα αλλά και ον λάιν από τις 21 έως τις 25 Μαΐου.

gusplained

gusplained

gusplained

Την Δευτέρα 23 Μαΐου το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα αλλιώτικο είδος εκπαιδευτικής τηλεόρασης, με την υπογραφή του Larry Gus. Το Gusplained είναι ένα 12ωρο live stream με ισάριθμους καλεσμένους από τον ευρύτερο δημιουργικό χώρο. Ένα 12ωρο live stream με οικοδεσπότη τον Larry Gus, ισάριθμους καλεσμένους από τον ευρύτερο δημιουργικό χώρο και τη βοήθεια του φίλου του και πολυβραβευμένου Creative Director, Γιώργου Γαρεφαλάκη στη ροή. Εναλλασσόμενες συνεντεύξεις, συζητήσεις, live performances, μαγειρική, ζωγραφική, η τέχνη του καλού καφέ και ό,τι άλλο εξιτάρει το πολυμήχανο μυαλό του Larry Gus σε έναν διαφορετικό μαραθώνιο με καλεσμένους τους: Dani (illustrator), Demetria (μουσικό), K.atou (DJ), Moose (ράπερ), Sissi Rada (μουσικό), Will Westerman (μουσικό), Βύρωνα Θεοδωρόπουλο (stand up comedian), Ειρήνη Κουλέλη (barrista, coffee expert), Ζακλίν Λέντζου (σκηνοθέτρια), Εύα Παπαμαργαρίτη (digital artist), Έλλη Τρίγγου (ηθοποιό), Κώστα Τσιούκα (χορογράφο, χορευτή), Φώτη Φωτεινόγλου (σεφ).

Ολόκληρο αναλυτικά το πρόγραμμα του ACADDEMIA βρίσκεται εδώ και περισσότερα στο κανάλι του ACADDEMIA στο Youtube.

gusplained