Buzz

Δείτε πρώτοι τους «Φύλακες του Γαλαξία»!

στα 10

To είπε και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ πως οι «Φύλακες του Γαλαξία» είναι η καλύτερη ταινία της Marvel. Δείτε την πρώτοι, πριν την έξοδό της στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Σεπτεμβρίου από τη Feelgood Entertainment.

Flix Team
Δείτε πρώτοι τους «Φύλακες του Γαλαξία»!

Από την πρώτη, αληθινά συγκινητική, τρυφερή και σχεδόν απροσδόκητα ενήλικη σκηνή του φιλμ, μέχρι την τελευταία, ξεδιάντροπα σαχλή, μα τόσο, τόσο αστεία σεκάνς, το «Guardians of the Galaxy» δεν σταματά να σε διασκεδάζει και να σε εκπλήσσει. Αυτό ακριβώς στο οποίο ελπίζεις από μια «καλοκαιρινή» «popcorn» ταινία και που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έμοιαζε να είναι όλο και πιο δύσκολο να βρεις.

Αν δεις τους «Φύλακες του Γαλαξία» μπορείς να καταλάβεις ακριβώς γιατί είναι ήδη μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού, μια από τις ήδη εξέχουσες στιγμές στην ιστορία της κινηματογραφικής Marvel και γιατί ακόμη και ο ίδιος ο Iron Man - Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ την ανακήρυξε στην καλύτερη ταινία της εταιρείας που είδε ποτέ.

Guardians of the Galaxy

Ξεδιάντροπα fun, ενήλικη με τον δικό της 80s τρόπο, περισσότερο ένας Ιντιάνα Τζόουνς στο διάστημα και λιγότερο η τυπική κόμικς ταινία που περιμένεις, οι «Φύλακες του Γαλαξία» έρχονται στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Σεπτεμβρίου.

Εσείς, όμως, μπορείτε να τους δείτε πρώτοι την Τετάρτη 3η Σεπτεμβρίου στο Village at the Mall στις 20.30 (ώρα προσέλευσης 20.00). Κάντε share, like ή αφήστε σχόλιο στο ποστ του διαγωνισμού στο Facebook και μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου από το Facebook.


Διαβάστε ακόμη: