Industry

Βραβείο της Ενωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών και στο 45ο Φεστιβάλ Δράμας

στα 10

Οπως κάθε χρόνο, η Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC) συμμετέχει στο Φεστιβάλ Δραμας βραβεύοντας και φέτος την καλύτερη κινηματογράφηση νέας/νέου συναδέλφου στο τμήμα του Εθνικού Διαγωνιστικού Προγράμματος.

Flix Team
Βραβείο της Ενωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών και στο 45ο Φεστιβάλ Δράμας

Για ακόμη μια φορά φέτος, στο πλαίσιο του 45ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας (5-11 Σεπτεμβρίου 2022), η Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC) θα αναδείξει και θα βραβεύσει ένα νέο ταλένο στη διεύθυνση φωτογραφίας.

Οπως αναφέρει η ίδια η Ενωση σε ανακοίνωσή της:

Η Eνωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC) συνεχίζει με επιμονή την προσπάθειά του να αναδεικνύει την καθοριστική, νευραλγική συμβολή της Διεύθυνσης Φωτογραφίας στο αισθητικό και αφηγηματικό αποτέλεσμα ενός κινηματογραφικού έργου, ειδικά σε μια εποχή όπου η αλλαγή στον τρόπο παραγωγής και προβολής των ταινιών επιτάσσει παγκοσμίως ακόμη περισσότερη προσήλωση στην τεχνική αρτιότητα όλων των επί μέρους ειδικοτήτων που λαμβάνουν μέρος στην κατασκευή των ταινιών.

Φεστιβάλ Δράμας 2022 | Γνωρίστε εδώ όλους τους δημιουργούς και τις ταινίες του Εθνικού Διαγωνιστικού Προγράμματος

Η φετινή επιτροπή αποτελείται από τα Τακτικά Μέλη:

Ολυμπία Μυτιληναίου GSC
Χρήστο Καραμάνη GSC
Γιώργο Φρέντζο GSC

Ο Επαινος GCS 2022 συνοδεύεται από έπαθλο αξίας 2000 ευρώ, προσφορά του εργαστηρίου εικόνας  ΑΝ-ΜΑΡ σε υπηρεσίες Color Correction και DCP για την επόμενη ταινία του βραβευμένου κινηματογραφιστή.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την Ενωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών στο επίσημο site του GSC, αλλά και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.