Industry

To Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αναζητά διοικητική υποστήριξη

στα 10

Δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και κατάθεσης προσφορών από το ΕΚΚ για αναζήτηση ανθρώπινου δυναμικού για διοικητική υποστήριξη.

Flix Team
To Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αναζητά διοικητική υποστήριξη

Οπως αναφέρει και η δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου «στο πλαίσιο κάλυψης εκτάκτων αναγκών διοικητικής υποστήριξής του, αποφάσισε δυνάμει των υπ’ αριθμ. 1458/20.12.2019 και 1465/6.4.2020 αποφάσεων του Δ.Σ. του, να προβεί στη διαδικασία ανεύρεσης εταιρείας Ανθρώπινου Δυναμικού, με Δημόσια Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και Κατάθεσης Προσφορών, για σύναψη συνεργασίας με αντικείμενο την παροχή από την Εταιρεία προς το Ε.Κ.Κ. υπηρεσιών διοικητικής υποστήριξης.»

Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση παρακάτω και όσοι ενδιαφέρεστε καταθέστε την πρότασή σας:


ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Το Ν.Π.Ι.Δ με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ – Ε.Κ.Κ.», το οποίο εδρεύει στην Αθήνα, επί των οδών Χατζοπούλου αρ. 9 & Ι. Θεολόγου αρ. 6 (περιοχή Νέας Φιλοθέης – Ψυχικού), στο πλαίσιο κάλυψης εκτάκτων αναγκών διοικητικής υποστήριξής του, αποφάσισε δυνάμει των υπ’ αριθμ. 1458/20.12.2019 και 1465/6.4.2020 αποφάσεων του Δ.Σ. του, να προβεί στη διαδικασία ανεύρεσης εταιρείας Ανθρώπινου Δυναμικού, με Δημόσια Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και Κατάθεσης Προσφορών, για σύναψη συνεργασίας με αντικείμενο την παροχή από την Εταιρεία προς το Ε.Κ.Κ. υπηρεσιών διοικητικής υποστήριξης.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Το αντικείμενο του Έργου που θα αναλάβει να εκτελέσει η Εταιρεία που θα επιλεγεί, αφορά στην παροχή από την Εταιρεία προς το Ε.Κ.Κ. υπηρεσιών «Διοικητικής Υποστήριξης» αποκλειστικά με δικό της προσωπικό (4 άτομα), προκειμένου να καλυφθούν προσωρινά έκτακτες ανάγκες διοικητικής υποστήριξης του Φορέα.

Ειδικότερα, οι ως άνω υπηρεσίες διοικητικής υποστήριξης που θα παρασχεθούν στο Ε.Κ.Κ. από την Εταιρεία που θα επιλεγεί, θα αφορούν σε προσωρινή κάλυψη εκτάκτων αναγκών διοικητικής υποστήριξης της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Παραγωγής Ε.Κ.Κ. (με 2 άτομα εκ του προσωπικού της Εταιρείας), της Διεύθυνσης Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης Ε.Κ.Κ./Οικονομικές Υπηρεσίες (με 1 άτομο εκ του προσωπικού της Εταιρείας), καθώς και των γραμματειακών αναγκών της Διοίκησης του Ε.Κ.Κ. (με 1 άτομο εκ του προσωπικού της Εταιρείας).

Η διάρκεια του Έργου ορίζεται μέχρι έξι (6) μήνες.

ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΔΑΠΑΝΗ

H δαπάνη για την ολοκλήρωση του ως άνω περιγραφόμενου Έργου θα ορισθεί στο άθροισμα του κόστους μισθοδοσίας του προσωπικού της Εταιρείας που θα επιλεγεί πλέον του γινομένου που θα προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό του κόστους μισθοδοσίας επί ποσοστού αμοιβής της Εταιρείας (%) πλέον ΦΠΑ.

Η ως άνω δαπάνη δεν δύναται να υπερβεί το συνολικό ποσό των 60.000 € πλέον ΦΠΑ.

ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Οι προσφορές των ενδιαφερομένων κατατίθενται εντός προθεσμίας η οποία αρχίζει από την επομένη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας Πρόσκλησης στο διαδίκτυο στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και λήγει δώδεκα (12) ημερολογιακές ημέρες μετά την Ανάρτηση και ώρα 16.00, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@gfc.gr

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Μετά τη λήξη της προθεσμίας και την αξιολόγηση όλων των προσφορών που θα κατατεθούν προσηκόντως και εμπροθέσμως, από ειδική Τριμελή Επιτροπή Αξιολόγησης, θα αναδειχθεί η προσφορά της Εταιρείας που υπέβαλε τη χαμηλότερη οικονομική προσφορά, αφού αξιολογηθούν και συνεκτιμηθούν, ταυτόχρονα, τα κάτωθι ποιοτικά κριτήρια :
α. το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης Έργου.
β. η κατοχή αποδεικτικού πιστοποίησης προσφερόμενου Έργου από την Εταιρεία.
γ. η μεθοδολογία και η τεχνογνωσία στελέχωσης Προσωπικού, καθώς και η ανάλογη εμπειρία της Εταιρείας.

ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Πριν από την κατάθεση των σχετικών προσφορών τους στο Ε.Κ.Κ., οι ενδιαφερόμενοι δύναται να ενημερώνονται τηλεφωνικώς.Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία ή υποβολή ερωτήματος προς διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Ε.Κ.Κ. στα τηλέφωνα: 210 3639140, 210 3678520, εργάσιμες ημέρες και ώρες 9:00 έως 15:00.

Η παρούσα Πρόσκληση αναρτάται στο ΚΗΜΔΗΣ, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, καθώς και στην ιστοσελίδα του Ε.Κ.Κ.

Ο Γενικός Διευθυντής Ε.Κ.Κ.
Παντελής Μητρόπουλος


Διαβάστε ακόμη: Δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο νόμου ενίσχυσης οπτικοακουστικών εργων από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης