Industry

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων Διεύθυνσης

στα 10

Ολοκληρώθηκε η θητεία σε όλες τις θέσεις Διεύθυνσης στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου. Οι ενδιαφερόμενοι ας διαβάσουν προσεκτικά.

Flix Team
Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων Διεύθυνσης

Με την πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου να τρέχει από τις αρχές του μήνα, δημοσιεύτηκαν τώρα και οι προσκλήσεις για την πλήρωση των θέσεων και των υπόλοιπων Διευθυντών του οργανισμού.

Οι θέσεις είναι ο Διευθυντής Ανάπτυξης και Παραγωγής, Διευθυντής Διεθνών Οπτικοακουστικών Παραγωγών (Hellenic Film Commission), Διευθυντής Προώθησης και Διευθυντής Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου


Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου απευθύνει Δημόσια Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για την πλήρωση των ακόλουθων θέσεων Διευθυντών:

1) Ανάπτυξης και Παραγωγής2) Διεθνών Οπτικοακουστικών Παραγωγών (Hellenic Film Commission)(3) Προώθησης (Hellas Film)(4) Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης

Οι σχετικές προσκλήσεις ενδιαφέροντος έχουν ήδη αναρτηθεί στη Διαύγεια και στο site του Ε.Κ.Κ. και αποστέλλονται σε τρεις (3) ημερήσιες πολιτικές εφημερίδες.

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 20/1/2020, ώρα 15:00.


Βρείτε τις προσκλήσεις ενδιαφέροντος για όλες τις παραπάνω θέσεις εδώ, στο site του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου


Διαβάστε ακόμη: Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αναζητά (νέο) γενικό διευθυντη