Buzz

Goethe on Demand: Γερμανικές ταινίες για όλους από το Goethe-Institut Athen

στα 10

Μια εκλεκτική ταινιοθήκη με γερμανικές ταινίες που διατίθενται δωρεάν μέχρι και τις 30 Ιουνίου. Με τη σφραγίδα του Ινστιτούτου Goethe.

Flix Team
Goethe on Demand: Γερμανικές ταινίες για όλους από το Goethe-Institut Athen

To Goethe-Institut σε συνεργασία με τη Filmgalerie 451 προσφέρουν το Goethe on Demand, μία επιλογή γερμανικών ταινιών, που είναι διαθέσιμες δωρεάν online μέχρι και τις 30 Ιουνίου, μια εκλεκτική ταινιοθήκη γερμανικών ταινιών για τις μέρες που όλοι ανακαλύπτουμε δημιουργούς και εθνικές κινηματογραφίες από το σπίτι μας.

Η λίστα περιλαμβάνει art house ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, όπως το «Nachmittag» και το «Der traumhafte Weg» της Αντζελα Σάνελεκ που τιμήθηκε το 2019 με το βραβείο σκηνοθεσίας στη Berlinale, το «Weitermachen Sanssouci» του Μαξ Λινζ (2019), ταινίες για νέους, παλιότερες και νεότερες ανέκδοτες στην Ελλάδα γερμανικές ταινίες από όλα τα ρεύματα του κινηματογράφου της χώρας.

Ολες οι ταινίες είναι στα γερμανικά με αγγλικούς υπότιτλους. Για την προβολή των ταινιών είναι απαραίτητη η λήψη ενός κωδικού πρόσβασης από το Goethe-Institut Athen. Στείλτε μήνυμα στο prog-athen@goethe.de και θα λάβετε τον κωδικό.

Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Goethe on Demand.

Τι κάνουμε όταν #menoumespiti; | Βρείτε εδώ όλες οι προτάσεις του Flix για τις μέρες της καραντίνας