Buzz

Ο δισεκατομμυριούχος που βασάνιζε τον γείτονά του... παίζοντας ασταμάτητα το μουσικό θέμα του «Gilligan's Island»

στα 10

Γιατί δεν γνώριζε τους Κονιτοπουλέους;

Ο δισεκατομμυριούχος που βασάνιζε τον γείτονά του... παίζοντας ασταμάτητα το μουσικό θέμα του «Gilligan's Island»

Για πολλοστή φορά η πραγματικότητα ξεπερνά και τη φαντασία και το σινεμά και το «Neighbors». Στη Laguna Beach, το θέρετρο των πλουσίων στη Νότια Καλιφόρνια, ζει ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Μπιλ Γκρος, μαζί με την πρώη τενίστρια Εϊμι Σουορτς - αλλά όχι πολύ αρμονικά, όπως φάνηκε.

Διαβάστε ακόμη: Προσεχώς | Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

Συγκεκριμένα, οι γείτονες του Γκρος, ο επιχειρηματίας Μαρκ Τόουφικ και η σύζυγός του, Κάρολ Νακαχάρα, είχαν μηνύσει τον επενδυτή προκειμένου να τον αναγκάσουν να απομακρύνει από τον κήπο του μια εγκατάσταση, ένα γλυπτό αξίας ενός εκ. δολαρίων, μαζί μ' ένα προστατευτικό πλέγμα που καθόλου δεν τους άρεσε. Από την πλευρά του, ο Γκρος, θέλοντας να του εκβιάσει ν' αποσύρουν τη μήνυση, ξεκίνησε να παίζει στη διαπασών, από τα μεγάφωνα, ασταμάτητα, το μουσικό θέμα από την τηλεοπτική σειρά «Gilligan's Island», μαζί με διάφορα ποπ και ραπ τραγούδια. Αποτέλεσμα; Τώρα ο Τόουφικ μηνύει τον Γκρος και τη Σουορτς για παρενόχληση και πρόκληση ψυχικής δυσφορίας!

Θυμηθείτε το μουσικό θέμα του «Gilligan's Island» εδώ:


Σε ανταπάντηση, οι Γκρος και Σουορτς μηνύουν τους Τόουφικ και Νακαχάρα για... ηδονοβλεψία! Οι γείτονες τοποθέτησαν κάμερες για να καταγράφουν τη μουσική έκρηξη στον απέναντι κήπο, όμως ο Γκρος ισχυρίζεται πως, παράλληλα, τραβούσαν υλικό κι από τον ίδιο και την κυρία του να κολυμπούν γυμνοί στην πισίνα. Προς το παρόν και στα δυο ζευγάρια έχει επιβληθεί να τηρούν απόσταση 45 μέτρων μεταξύ τους μέχρι την εκδίκασή της υπόθεσής τους, στις 30 Οκτωβρίου. Ελπίζουμε κανείς να μην φτάσει στο δικαστήριο με boom box!