Buzz

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον διαλέγει Τακέσι Κιτάνο για το «Ghost in the Shell»

στα 10

Το πιο διάσημο manga ετοιμάζεται για την αμερικανική κινηματογραφική μεταφορά του και το καστ παρέχει εγγυήσεις.

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον διαλέγει Τακέσι Κιτάνο για το «Ghost in the Shell»

Η πρώτη αμερικανική κινηματογραφική διασκευή ενός από τα διασημότερα manga comics στην ιστορία, του «Ghost in the Shell», ετοιμάζεται με τυμπανοκρουσίες από τα στούντιο της Paramount και της Dreamworks. Η ιστορία που συνέλλαβε και σχεδίασε ο Μασαμούνε Σίρο, παρακολουθεί τις περιπέτειες της Μοτόκο Κουζανάγκι, μιας cyborg των ειδικών δυνάμεων, που ηγείται της αντιτρομοκρατικής οργάνωσης Section 9. Η Μοτόκο και η Section 9 έχουν ως στόχο τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες κι εξτρεμιστές που θέλουν να αναχαιτίσουν τις τεχνολογικές εφευρέσεις της Hanka Robotics.

Δείτε ακόμη: «Sing» - Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Σεθ ΜακΦάρλαν εκφράζουν τα... ζωώδη ένστικτά τους

ghost in the shell 607

Τόσο τεράστιες διαστάσεις, στην ιστορία αλλά και στην αγορά, έχει πάρει μέσα στα χρόνια (από την πρώτη του κυκλοφορία ως κόμικ το 1989), το «Ghost in the Shell», που η κινηματογραφική μεταφορά του έχει τη δύναμη να προκαλέσει έκρηξη στο box office το 2017, όταν θα είναι έτοιμη η ταινία - ή να το ισοπεδώσει, αν δεν ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των fans. Το φιλμ θα σκηνοθετήσει ο Ρούπερτ Σάντερς του «Snow White and the Huntsman», που μπορεί να είδε την οικογενειακή ζωή του να διαλύεται χάρη στην Κρίστεν Στιούαρτ, είδε όμως και την καριέρα του ν' απογειώνεται με την εμπορική επιτυχία της ταινίας. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Ghost in the Shell» θα κρατήσει η Σκάρλετ Τζοχάνσον, που έχει αποδείξει την αξία της στους σκληρούς ρόλους με το «Lucy» και τους «Avengers», δίπλα της θα σταθούν ο Πιλού Ασμπεκ κι ο Σαμ Ράιλι απ' ό,τι ως τώρα ξέρουμε και ο πρώτος Ιάπωνας ηθοποιός που επιλέχθηκε για το καστ είναι ο Τακέσι Κιτάνο, χαρίζοντας την αυθεντικότητα, το κύρος και την αινιγματική του προσωπικότητα στην ταινία.

Διαβάστε ακόμη: Η Σκάρλετ Τζοχάνσον βρήκε τον επόμενο ρόλο της. Στο internet.

Ο Τακέσι Κιτάνο θα υποδύεται τον Νταϊσούκε Αραμάκι, τον ιδρυτή της Section 9 κι ο ίδιος μοιάζει ενθουσιασμένος με την προοπτική: «Η ταινία θ' αφηγηθεί την ιστορία της ανθρωπότητας στο κοντινό μέλλον, σ' ένα μοναδικό σκηνικό. Ο ρόλος μου ως Αραμάκι είναι ένας ξεχωριστός κι ελκυστικός ήρωας. Το φιλμ θα στραφεί γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις των κυρίαρχων χαρακτήρων, θα είναι κομψό και ψυχαγωγικό, εντελώς διαφορετικό από τις ταινίες που σκηνοθετώ εγώ ο ίδιος. Αυτό το γεγονός με ενθουσίασε κι ήταν ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να συμμετάσχω.» Και πρέπει να ήταν ικανός λόγος γιατί ο Τακέσι Κιτάνο έχει ν' ασχοληθεί δημιουργικά με κάτι αμερικανικό, από το 1995, όταν συμπρωταγωνιστούσε με τον Κιάνου Ριβς στο «Johnny Mnemonic»!

Δείτε ακόμη: Η Σκάρλετ τραγουδά Μπάρι Μάνιλοου για καλό σκοπό!

Νεότερα: Η πρώτη φωτογραφία της Σκάρλετ από την ταινία είναι εδώ. Ωραίο κούρεμα.

ghost in the shell σκάρλετ 607