Φεστιβάλ / Βραβεία

Γεύση από Psarokokalo για τους αναγνώστες του Flix!

στα 10

To Psarokokalo διοργανώνει ένα ειδικό preview των προβολών του μόνο για τους αναγνώστες του Flix. Δηλώστε συμμετοχή και πάρτε γεύση από όσα θα συμβούν από τις 16 έως τις 22 Φεβρουαρίου στο πιο «ανήσυχο» Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους.

Flix Team
Γεύση από Psarokokalo για τους αναγνώστες του Flix!

To φετινό Psarokokalo ανοίγει την αυλαία του στις 16 Φεβρουαρίου και για μια έβδομάδα, έως τις 22 Φεβρουαρίου φιλοδοξεί να μετατρέψει την Ταινιοθήκη και το Nixon στο απόλυτο meeting point όλων όσων δικαιολογημένα επιμένουν να θεωρούν την ταινία μικρού μήκους ως το μέλλον του σινεμά.

Το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει το Διαγωνιστικό Τμήμα (με 58 επιλεγμένες ταινίες μικρού μήκους από 32 χώρες), αφιέρωμα σε τρεις νέους δημιουργούς (Μάγια Βίτκοβα από τη Βουλγαρία, Αλεξ Μοντόγια από την Ισπανία, Μπάρτος Κρούλικ από την Πολωνία), το αφιέρωμα «Istanbul Express», το πρόγραμμα «18 Days» με 10 ταινίες που γυρίστηκαν κατά τη διάρκεια της επανάστασης στην Αίγυπτο, το πρόγραμμα «Atelier Highlights», μια επιλογή από τις βραβευμένες ταινίες του Τhess Short Film Festival και το πρόγραμμα «Soiree Allemande» με νέο γερμανικό σινεμά.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το φετινό «Psarokokalo»

Πριν απ' όλους οι αναγνώστες του Flix θα έχουν τη δυνατότητα να δουν επιλεγεμένες ταινίες από το διαγωνιστικό πρόγραμμα του φετινού 6ου Φεστιβάλ σε μια ειδική προβολή που θα γίνει την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, στις 21.00, στο Screening Room του Nixon (Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με την ένδειξη «Psarokokalo» και το ονοματεπώνυμο σας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου.

H συνέντευξη Τύπου και η ανακοίνωση του πλήρους προγράμματος για τη φετινή έκτη διοργάνωση θα γίνει την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο Befalonte bar (Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός). Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του Φεστιβάλ