Φεστιβάλ / Βραβεία

Τελεία και παύλα, οι Κάννες είναι... το «Love» του Γκασπάρ Νοέ

στα 10

Ενα υγρό όνειρο πραγματοποιείται, έστω και με καθυστέρηση: η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Γκασπάρ Νοέ μόλις προστέθηκε στο επίσημο πρόγραμμα του 68ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Τελεία και παύλα, οι Κάννες είναι... το «Love» του Γκασπάρ Νοέ

«Θα κάνει τους άντρες να καυλώσουν και τις γυναίκες να κλάψουν». Δεν το λέμε εμείς, έτσι περιγράφει ο ίδιος ο Γκασπάρ Νοέ το «Love», τη νέα του ταινία. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι πρόκειται για «σεξουαλικό μελόδραμα για ένα αγόρι, ένα κορίτσι κι ένα άλλο κορίτσι», το οποίο θα «δοξάζει το σεξ με έναν αληθινά θετικό τρόπο». Ο Γκασπάρ νιώθει ότι τα περισσότερα φιλμ που μιλάνε για το σεξ στο παραδοσιακό σινεμά είναι σκοτεινά και δραματικά, αυτό θα είναι αληθινά χαρμόσυνο».

Κι ακόμα πιο χαρμόσυνα είναι τα νέα που μόλις έφτασαν στα mail μας: το τρισδιάστατο «Love» προστέθηκε στο επίσημο πρόγραμμα του 68ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Διαβάστε τα πάντα για το 68ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών με τις συνεχείς ζωντανές ανταποκρίσεις του Flix. Σαν να είστε κι εσείς εδώ!

Βρίσκεται το τμήμα των Μεταμεσονύχτιων Προβολών (μαζί με το «Amy», το ντοκιμαντέρ για την Amy Winehouse). Kαταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει σε αυτή την μεταμεσονύχτια προβολή...

Δείτε ακόμη: «Applesauce»: Ο Γκασπάρ Νοέ σκηνοθετεί ένα γεμάτο χυμούς βίντεο κλιπ για τους Animal Collective

love poster 607

Αυτό ακριβώς. Το να πούμε ότι ανυπομονούμε είναι λίγο. Αν δεν μετρήσει κανείς τη συμμετοχή του στο «7 Μέρες στην Αβάνα», έχουν περάσει ήδη έξι χρόνια από την τελευταία ταινία του Γάλλου σκηνοθέτη του «Carne», του «Μόνος Εναντίον Ολων» και του «Μη Αναστρέψιμος». Το «Enter the Void» δίχασε και συζητήθηκε, αλλά καθώς όπως έχει πει ο ίδιος «ο χρόνος καταστρέφει τα πάντα» δεν είχε τις ίδιες «αντοχές» των προηγούμενων ταινιών του.

Οπότε εδώ είμαστε. Πανέτοιμοι! All we need is «Love»!

love gaspar noe 607

Δείτε εδώ το αυστηρώς ακατάλληλο πόστερ του «Love»:

Love Poster 607

Δείτε εδώ και τη νέα αφίσα του «Love» που κυκλοφόρησε στις 5 Μαΐου:

love poster 607

Δείτε εδώ ακόμη μια ακατάλληλη αφίσα της ταινίας:

Love Poster 607

Και μία ακόμη

love poster 607 γκασπάρ νοέ

Δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία από την ταινία.

love gaspar noe 607

Και μία ακόμη Love γκασπάρ νοέ Δείτε εδώ την πρώτη σκηνή από το «Love» που κυκλοφόρησε:

Περισσότερες Κάννες 2015: