Buzz

«Applesauce»: Ο Γκασπάρ Νοέ σκηνοθετεί ένα γεμάτο χυμούς βίντεο κλιπ για τους Animal Collective

στα 10

Μινιμαλιστικό και υπέροχα «πρόστυχο», το βίντεο μοιάζει με μια άσκηση στον υπαινικτικό ερωτισμό. Και μας κάνει να θέλουμε να φάμε ένα φρούτο. Κάτι πάντα καλό...

«Applesauce»: Ο Γκασπάρ Νοέ σκηνοθετεί ένα γεμάτο χυμούς βίντεο κλιπ για τους Animal Collective

Πολύχρωμα φώτα αναβοσβήνουν. Κοντινό στα υπέροχα χείλη ενός μοντέλου καθώς φέρνει ένα φρούτο στο στόμα. Η πρώτη δαγκωματιά. Και μετά μια ακόμη. Ο χυμός υγραίνει τα χείλη, το στόμα μασά ηδονικά...

Πιθανότατα δεν μπορείς περιγράψεις το βίντεο κλιπ των Animal Collective με άλλον τρόπο εκτός από κάποιον που το κάνει να μοιάζει βγαλμένο από το «Fifty Shades of Grey». Αλλά κάτι μας λέει πως αυτό ήταν και το ζητούμενο, σε ένα ακόμη βίντεο κλιπ του πάντα αιρετικού Γκασπάρ Νοέ.

Ο οποίος μετά το εξίσου μινιμαλιστικό κλιπ που υπέγραψε για το «We No Who U R» του Νικ Κέιβ, μοιάζει να ορίζει ένα δικό του είδους στα μουσικά κλιπ, μέσα από βίντεο που είναι αφαιρετικά, παράξενα, εμπνευσμένα και ιδιαίτερα. Και υποθέτουμε, πολύ φτηνά.

Οσο για το φρούτο, παρακολουθώντας το κλιπ προσεκτικά ως το τέλος, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι μάλλον πρόκειται για μάνγκο.

Δείτε και πείτε μας...