Buzz

«Freedom: Uncut»: Ο Τζορτζ Μάικλ λέει την τελευταία του λέξη στις 22 Ιουνίου στα Village Cinemas

στα 10

Το ντοκιμαντέρ που ετοίμαζε ο Τζορτζ Μάικλ πριν το θανατό του είναι έτοιμο και κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου στα Village Cinemas σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Flix Team
«Freedom: Uncut»: Ο Τζορτζ Μάικλ λέει την τελευταία του λέξη στις 22 Ιουνίου στα Village Cinemas

To «Freedom: Uncut» είχε ξεκινήσει ως προσωπικό πρότζεκτ του Τζορτζ Μάικλ πριν το θάνατό του. Ενα ντοκιμαντέρ με αφηγητή τον ίδιο για το δρόμο που ακολούθησε μετά τους Wham! - ξεκινώντας με το «Faith», συνεχίζοντας με το αριστουργηματικό «Listen Without Prejudice. Vol. 1» σε μια σόλο καριέρα που καθώς προχωρούσε υπήρξε απαλλαγμένη από τους συμβιβασμούς της μουσικής βιομηχανίας, το ίδιο επιτυχημένη από την αρχή μέχρι και το τέλος.

Το ντοκιμαντέρ είναι έτοιμο, ως η τελευταία παρακαταθήκη του Τζορτζ Μάικλ, μια προσωπική κατάθεση πάνω στην προσωπική του μάχη με τη διασημότητα και τους αγώνες που έπρεπε να δώσει για να επιβάλλει το προσωπικό του όραμα κόντρα στις απαιτήσεις του κοινού - και θα κάνει την πρεμιέρα του στις 22 Ιουνίου και στην Ελλάδα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στα Village Cinemas

george michael

Εκτός από ανέκδοτο προσωπικό υλικό, το ντοκιμαντέρ περιέχει συνεντεύξεις από τους φίλους και συνεργάτες του Τζορτζ Μάικλ: Στίβι Γουόντερ, Ελτον Τζον, Ρίκι Τζερβέις, Νάιλ Ρότζερτς, Μαρκ Ρόνσον, Λίαμ Γκάλαρχερ, Μέρι Τζ. Μπλάιτζ, Ζαν Πολ Γκοτιέ, ενώ μιλούν και τα πέντε supermodels που πρωταγωνιστούν στο θρυλικό βίντεο κλιπ του «Freedom! 90'» που σκηνοθέτησε ο Ντέιβιντ Φίντσερ: η Ναόμι Κάμπελ, η Κρίστι Τέρλινγκτον, η Σίντι Κρόφορντ, η Τατιάνα Πάτιτζ και η Λίντα Εβαγκελίστα.

Μπορείτε να προαγοράσετε εδώ τα εισιτήριά σας εδώ για την Αθήνα στο Village At the Mall, στο Village Ρέντη και στο Village Αγιος Δημήτριος και για τη Θεσσαλονίκη στο Village Cosmos.

george michael