Φεστιβάλ / Βραβεία

Flix Oscar Night! Ο,τι πιο κοντινό στο να βλέπεις την απονομή!

στα 10

Από τις 12 τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, το Flix θα σχολιάζει ζωντανά όλα όσα θα συμβούν στην 84η Απονομή των βραβείων Οσκαρ. Μείνετε μαζί μας. Dress code; Ο,τι σας κάνει να αισθάνεστε σταρ του σινεμά!

Flix Oscar Night! Ο,τι πιο κοντινό στο να βλέπεις την απονομή!
Προετοιμασίες για τη μεγάλη βραδιά!

Μέσα από το www.flix.gr, το λογαριασμό μας στο Facebook και το Twitter (@flixgr), η ομάδα του Flix θα ακολουθεί βήμα προς βήμα τη μεγάλη βραδιά του Χόλιγουντ, ξεκινώντας στη 1 μετά τα μεσάνυχτα με το κόκκινο χαλί και συνεχίζοντας με την κυρίως τελετή που θα ξεκινήσει στις 3.30 ακριβώς.

Εμφανίσεις, παραλειπόμενα, trivia, highlights, χειροκροτήματα και γιουχαίσματα, όλα τα βραβεία και οι αντιδράσεις των χαμένων θα συνθέσουν την πιο fun αναμετάδοση των βραβείων Οσκαρ μέχρι τις πρωινές ώρες. Μετά μπορείτε ανενόχλητοι να πετάξετε...χαρταετό!

Δείτε εδώ όλες τις φετινές υποψηφιότητες για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας και διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την οσκαρική κούρσα.

Δείτε επίσης τις προβλέψεις του Flix για την κάθε κατηγορία ξεχωριστά:

Και μην ξεχνάτε. Η ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση της 84ης Απονομής των βραβείων Οσκαρ για την Ελλάδα θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα από 26η προς 27η Φεβρουαρίου στα κανάλια NovaCinema 1 και NovaCinema HD.

Tags: Oscars 2012