Industry

Κάλεσμα συμμετοχής για το Filming at Intersections

στα 10

Το έργο FILMINTS (Filming at Intersections) συγκροτεί τρεις ομάδες σε τρεις πόλεις του κόσμου (Αθήνα, Πάολα, Βούπερταλ), με στόχο να κάνει ένα βήμα προς έναν πιο δίκαιο και συμπεριληπτικό κόσμο. Μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε μέρος του.

Flix Team
Κάλεσμα συμμετοχής για το Filming at Intersections

Το έργο FILMINTS (Filming at Intersections), επιλέγοντας τον κινηματογράφο ως μέσο προώθησης ίσων ευκαιριών και πρόσβασης στην πολιτική και τη δημόσια ζωή, συγκροτεί τρεις ομάδες σε τρεις πόλεις του κόσμου (Αθήνα, Πάολα, Βούπερταλ), με στόχο να κάνει ένα βήμα προς έναν πιο δίκαιο και συμπεριληπτικό κόσμο.

Για 10 μήνες, η κάθε ομάδα θα δουλέψει με σκοπό να αφηγηθεί, μέσα από 2 ταινίες μικρού μήκους, προσωπικές και συλλογικές ιστορίες καταπίεσης και διακρίσεων. Στα πλαίσια του προγράμματος, τα μέλη των ομάδων θα συμμετέχουν σε μια σειρά από εκπαιδεύσεις γύρω από την επικοινωνία (communication and other transversal skills), την παραγωγή ταινιών (filmmaking), την συνηγορία (advocacy) και το fundraising.

Mπορείτε να γίνετε μέλος της ομάδας του FILMINTS στην Αθήνα, να μοιραστείτε τις ιστορίες σας και να εξερευνήσετε μαζί μας την τέχνη του κινηματογράφου και τα σταυροδρόμια των διαφορετικών ταυτοτήτων. Μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον συμπληρώνοντας εδώ την αίτηση συμμετοχής.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το FILMINTS στο επίσημο site του, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook και το Instagram. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τη Χαρά Παπαδάτου στο papadatou@interaliaproject.com ή με τη Boyka Boneva στο boneva@interaliaproject.com.

filimints