Διόρθωση σχετικά με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και το Film Office

INDUSTRY 05 JUL 2017  /  Flix Team

Ο Γρηγόρης Αθανασίου, παραγωγός των ταινιών του Κώστα Ζάπα στέλνει με δελτίο Τϋπου μια διόρθωση σχετικά με την ανακοίνωση για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη που θα γίνουν εξ ολοκλήρου στη Στερεά Ελλάδα με την υποστήριξη της Περιφέρειας και του τοπικού Film Office.

Σκηνή από το «Μικρές Ελευθερίες» του Κώστα Ζάπα

Ο λόγος για την ανακοίνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του νεοσύστατου Film Office της περιοχής ότι η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη με τίτλο «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» είναι η πρώτη ταινία που γυρίζεται εξ ολοκλήρου στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.

Διαβάστε αναλυτικά: «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στη Στερεά Ελλάδα

Μικρές Ελευθερίες


Διαβάστε εδώ αυτούσιο το Δελτίο Τύπου του Γρηγόρη Αθανασίου το οποίο αφορά την ταινία του Κώστα Ζάπα «Μικρές Ελευθερίες»:

Θα θέλαμε να διορθώσουμε - όσον μας αφορά - το δελτίο τύπου για την νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, και καλό θα ήταν να μεταφερθεί η ένστασή μας στους κινηματογραφικά αμαθείς πολιτικούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που στέλνουν ανακριβή δελτία τύπου, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γυρίζεται εξολοκλήρου μια ταινία μεγάλου μήκους στην Λαμία και στην Στερεά Ελλάδα, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μιας και οι "Μικρές ελευθερίες" του Κώστα Ζάπα, που ήταν μάλιστα μια διεθνής συμπαραγωγή της θρυλικής Zentropa του Lars von Trier, γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Λαμία και στην ευρύτερη περιοχή. Καλό θα είναι λοιπόν όταν διαφημίζουν πολιτικοί της πράξεις τους χρησιμοποιώντας δημόσιο χρήμα, τουλάχιστον να μην είναι ανιστόρητοι και να αναφέρουν τα γεγονότα ως έχουν. Φυσικά θεωρούμε θετική την δημιουργία τοπικών Film Office για την ενίσχυση του κινηματογράφου.

Φιλικά Γρηγόρης Αθανασίου, παραγωγός

Μικρές Ελευθερίες

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.