Φεστιβάλ / Βραβεία

Μεγάλη βραδιά μικρού μήκους στο Λουτράκι

στα 10

Το FestivArt διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά βραδιά διαγωνισμού μικρού μήκους ταινιών στον υπαίθριο χώρο του Lab2Art στο Λουτράκι. Υποβάλλετε τις ταινίες σας ως τις 24 Μαρτίου.

Flix Team
Μεγάλη βραδιά μικρού μήκους στο Λουτράκι

Πέρσι τα κατάφερε θαυμάσια, φέτος επαναλαμβάνει. Το FestivArt διοργανώνει το Short Film Night 2 για δεύτερη συνεχή χρονιά, μια βραδιά προβολών ταινιών μικρού μήκους, στον υπαίθριο χώρο του Lab2Art στο Λουτράκι, με διαγωνιστικό χαρακτήρα. Οι προβολές θα γίνουν το Σάββατο, 12 Απριλίου 2014. Η Short Film Night είναι ανοιχτή σε όλους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, άνω των 18 χρόνων. Αν θα θέλατε να προβληθεί η ταινία σας, δεν έχετε παρά να την υποβάλετε στην οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της Δευτέρας, 24 Μαρτίου 2014 και λίγες μέρες αργότερα θα ενημερωθείτε εάν θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα.

Η διάρκεια των ταινιών δε θα πρέπει να υπερβαίνει τα 20 λεπτά και η παραγωγή τους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί στη διάρκεια των τελευταίων 16 μηνών. Οι ξενόγλωσσες ταινίες θα πρέπει να είναι υποτιτλισμένες στα ελληνικά. Μετά την προβολή των ταινιών θα ακολουθήσει η απονομή των Βραβείων της Επιτροπής του FestivArt 2014 στις καλύτερες ταινίες. Η επιτροπή απαρτίζεται, σε αλφαβητική σειρά, από τον φωτογράφο Τάκη Ζερδεβά, την ηθοποιό Κόρα Καρβούνη, τη διευθύντρια φωτογραφίας Κατερίνα Μαραγκουδάκη, την ηθοποιό και σκηνοθέτη Φένια Παπαδόδημα, τον σκηνοθέτη Πάνο Παππά, τον μουσικό Βασίλη Πιερρακέα και τον περσινό νικητή του FestivArt, σκηνοθέτη Χαράλαμπο Χαραλαμπίδη. Το FestivArt έχει ανοίξει ήδη την περίοδο υποβολής projects, οπότε σπεύσατε να στείλετε και το δικό σας!

info

  • FestivArt 2014 στο Λουτράκι
  • Short Film Night: Σάββατο, 12 Απριλίου 2014
  • website: festivart.gr
  • email: info@festivart.gr
  • facebook: FestivArtLab2Art