Buzz

Μάθετε σινεμά με τον τρόπο του Exile Room

στα 10

Επιστρέφοντας δυναμικά, το Exile Room εγκαινιάζει τις φετινές του δράσεις με δύο φθινοπωρινά εργαστήρια κινούμενης εικόνας για μεγάλους και μικρούς λάτρεις του σινεμά.

Flix Team
Μάθετε σινεμά με τον τρόπο του Exile Room

Το Exile Room συνεχίζει απρόσκοπτα την αποστολή του, φέρνοντας τους λάτρεις του σινεμά σε επαφή με επιλεγμένες δωρεάν κινηματογραφικές προβολές, αλλά και εργαστήρια κινούμενης εικόνας για μικρούς και μεγάλους που για το φθινόπωρο του 2014 θα διεξάγονται τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο στον υπέροχο χώρο της οδού Αθηνάς 12 στο Μοναστηράκι.

Το Εργαστήριο Κινούμενης Εικόνας για Ενήλικες απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και αρχάριους που θέλουν να μάθουν τις βασικές αρχές του animation και να εξερευνήσουν αργότερα τα μυστικά του με τα παιδιά και τους μαθητές ή να τα εφαρμόσουν σε κάποιο δικό τους project. Οπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Exile Room «στόχος του εργαστηρίου είναι μία πρώτη επαφή με τη δημιουργία, βήμα προς βήμα, μιας μικρής ταινίας κινούμενης εικόνας μέσα από την εφαρμογή όλων των απαιτούμενων διαδικασιών.»

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή για το εργαστήριο εδώ

Exile Room

Το Εργαστήριο Κινούμενης Εικόνας για Παιδιά μυεί τους μικρούς φίλους του σινεμά στο animation μέσα από οπτικά, προ-κινηματογραφικά παιχνίδια και την κατασκευή μιας μικρού μήκους ταινίας, αλλά και μια ειδικά χαραγμένη για παιδιά πλοήγηση στην ιστορία των οπτικών μέσων, επιμένοντας στις βασικές αρχές του κινηματογράφου και του animation.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή για το εργαστήριο εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις, τα εργαστήρια και τις προβολές του Exile Room στην επίσημη σελίδα του στο ιντερνετ