Φεστιβάλ / Βραβεία

To Evia Film Project ξεκινάει!

στα 10

Ξεκινάει σήμερα Τετάρτη το μεγάλο πρότζεκτ του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης που δίνει (κινηματογραφική) ζωή στην Βόρεια Εύβοια.

Flix Team
To Evia Film Project ξεκινάει!

Προβολές, ανάπτυξη νέων κινηματογραφικών σχεδίων, πράσινες δράσεις, ανοιχτές συζητήσεις, masterclasses, εργαστήρια για παιδιά και φοιτητές, καθώς και μία μεγάλη συναυλία, περιμένουν το κοινό σε μία πενθήμερη γιορτή του σινεμά στη Βόρεια Εύβοια.

Το Evia Film Project είναι ένας τρίτος πόλος δράσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης μετά το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης τον Νοέμβριο και το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο. Αποτελεί ένα από τα έργα «Φωτοδότες», που εντάσσονται στο ειδικό πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την ανασυγκρότηση και αποκατάσταση της Βόρειας Εύβοιας.

Οι εκδηλώσεις του Evia Film Project θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου στην Αιδηψό, τη Λίμνη και την Αγία Άννα.

Διαβάστε εδώ το πλήρες πρόγραμμα των δράσεων του Evia Film Project και δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τους χώρους του Φεστιβάλ - ανάμεσά τους και το θερινό σινεμά Απόλλων που ανακαινίσθηκε για τις ανάγκες του Evia Film Project και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αιδηψού και μετά το τέλος των δράσεών του.

evia

evia

evia

evia

evia

evia