Buzz

Η Εβαν Ρέιτσελ Γουντ κατηγορεί τον Μέριλιν Μάνσον για κακοποίηση και ενδοοικογενειακή βία

στα 10

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια αποκάλυψε το όνομα του ανθρώπου στον οποίο είχε αναφερθεί πολλές φορές μέσα στα χρόνια ως θύτη σεξουαλικής κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας.

Η Εβαν Ρέιτσελ Γουντ κατηγορεί τον Μέριλιν Μάνσον για κακοποίηση και ενδοοικογενειακή βία

Με ένα ποστ στο λογαριασμό της στο Instagram, η Εβαν Ρέιτσελ Γουντ δήλωσε:

«Το όνομα του κακοποιητή μου είναι Μπράιαν Γουόρνερ, γνωστός επίσης ως Μέριλιν Μάνσον. Ξεκίνησε να με εκμεταλλεύεται όταν ήμουν έφηβη και με κακοποιούσε με τρομακτικό τρόπο για χρόνια. Μου έκανε πλύση εγκεφάλου και με χειραγωγούσε κατ' επανάληψη. Εχω τελειώσει με το να ζω μέσα στον φόβο, στα αντίποινα, στις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς. Είμαι εδώ για να πω για να κατονομάσω αυτόν τον επικίνδυνο άνθρωπο και για τις βιομηχανίες που του επέτρεψαν να το κάνει αυτό, προτού καταστρέψει κι άλλες ζωές. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων που δεν θέλουν πλέον να ζουν στη σιωπή».

Η Εβαν Ρέιτσελ Γουντ και ο Μέριλιν Μάνσον έκαναν τη σχέση τους γνωστή το 2007, όταν η Γουντ ήταν 19 ετών και αρραβωνιάστηκαν το 2010 για να χωρίσουν τον ίδιο χρόνο. Ηδη από το 2016, η Γουντ είχε αναφέρει ότι είναι θύμα βιασμού και ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η ακτιβιστική της δράση πάνω σε θέματα κακοποίησης οδήγησαν στο να θεσπιστεί το 2019 ο νόμος με το όνομα Phoenix Act που επιμήκυνε τα χρόνια μέσα στα οποία μπορεί να στοιχειοθετηθεί ποινική ευθύνη στην κακοποιητή.

Διαβάστε και δείτε εδώ αναλυτικά τη συγκλονιστική κατάθεση της Εβαν Ρέιτσελ Γουντ

«Είχα βρει πολλές φορές το κουράγιο να τον εγκαταλείψω, αλλά έπαιρνε επίμονα τηλέφωνο στο σπίτι μου και απειλούσε να αυτοκτονήσει», είχε καταθέσει τότε η Εβαν Ρέιτσελ Γουντ. «Μια φορά, γύρισα προσπαθώντας να ηρεμήσω την κατάσταση, με στρίμωξε στην κρεβατοκάμαρά μας, μου ζήτησε να γονατίσω, μου έδεσε τα χέρια και τα πόδια και με ένα εργαλείο βασανισμού με χτύπησε σε ευαίσθητα μέρη του κορμιού μου. Γι' αυτόν ήταν ένας τρόπος να αποδείξω την αφοσίωσή μου. Ο πόνος ήταν φρικτός. Ενιωθα σαν να βγήκα από το σώμα μου και ένα μέρος μου πέθανε για πάντα.»

Ο Μέριλιν Μάνσον έχει αρνηθεί τα πάντα, όσες φορές κι αν ρωτήθηκε μέσα στα χρόνια για την κακοποιητική του συμπεριφορά απέναντι στην Εβαν Ρέιτσελ Γουντ.

wood manson