Buzz

Η Εύα Γκριν θα πρωταγωνιστήσει στο «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον;

στα 10

Αν και ακόμα οι συζητήσεις βρίσκονται στο αρχικό στάδιο, η ταινία του Τιμ Μπάρτον αρχίζει να παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά.

Η Εύα Γκριν θα πρωταγωνιστήσει στο «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον;

Μια από τις πολλές live action μεταφορές παλιών ταινιών κινουμένων σχεδίων της Disney, είναι κι αυτή του «Dumbo», σε σκηνοθεσία μάλιστα του Τιμ Μπάρτον. Αν και η παραγωγή της ταινίας βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, η Disney φαίνεται πως έχει βρει την πρωταγωνίστριά της.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Disney βρίσκεται στο αρχικό στάδιο των συζητήσεων με την Εύα Γκριν για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία. Αν πει το ναι, θα είναι η τρίτη φορά που η Γκριν συνεργάζεται με τον Μπάρτον (οι δυο προηγούμενες ταινίες ήταν το «Dark Shadows» και το «Μις Πέρεγκριν: Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά»).

Διαβάστε ακόμα: H Disney επιστρέφει στον ψηφιακό κόσμο του «Tron»

dumbo

Η ταινία του 1941, η οποία μιλούσε για ένα μικρό ελεφαντάκι με τεράστια αυτιά όπου με την βοήθεια ενός ποντικού καταφέρνει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, παραμένει ακόμα και σήμερα σπουδαία ταινία και ένα μανιφέστο στην ίδια την διαφορετικότητα. Ο Μπάρτον θα συνδυάσει το live action με το animation, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση των άλλων live action μεταφορών της Disney όπως το «Jungle Book» και «Lion King».

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Ερεν Κρούγκερ (των «Transformers») και την παραγωγή θα την κάνει ο ίδιος ο Μπάρτον μαζί με τον Τζάστιν Σπρίνγκερ του «Tron: Legacy».

Περισσότερη Disney: