Buzz

H Disney επιστρέφει στον ψηφιακό κόσμο του «Tron»

στα 10

H Disney ετοιμάζεται για ένα άλλο reboot σειράς της, και πληροφορίες θέλουν τον Τζάρεντ Λίτο να πρωταγωνιστεί.

H Disney επιστρέφει στον ψηφιακό κόσμο του «Tron»

Από ότι φαίνεται η Disney ενδιαφέρεται να επιστρέψει στον ψηφιακό κόσμο του «Tron» καθώς ετοιμάζει να κάνει reboot την σειρά με πρωταγωνιστή μάλιστα τον Τζάρετ Λίτο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter, η Disney βρίσκεται στα πολύ αρχικά στάδια της παραγωγής, ενώ το στούντιο έχει ήδη προσεγγίσει τον Λίτο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Διαβάστε ακόμα: He just can't wait to be king. Ο Ντόναλντ Γκλόβερ είναι ο Σίμπα στην live action μεταφορά του «The Lion King»

tron

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του Λίτο για το Tron. To 2015, λίγο πριν η Disney σταματήσει την παραγωγή του «Tron 3», πληροφορίες ήθελαν τον Λίτο να έχει συμπεριληφθεί στο καστ. Το reboot του Tron δεν θα έχει κάποια σχέση με τις προηγούμενες δυο ταινίες. Ο Λίτο θα παίξει τον ρόλο του Ares, ενός αρκε΄τα σημαντικού χαρακτήρα από την τρίτη ταινία, της οποία το σενάριο θα είναι και ο πυρήνας για το reboot. Ο Τζάστιν Σπρίνγκερ, ο οποίος ήταν συμπαραγωγός στο «Tron: Legacy», θα κάνει την παραγωγή της ταινίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί σεναριογράφος ή το όνομα κάποιου σκηνοθέτη, ούτε βέβαια για το αν οι Τζεφ Μπρίτζες, Ολίβια Γουάιλντ και Γκάρετ Χέντλαντ θα έχουν ενεργό ρόλο στο reboot του Tron.

Περισσότερη Disney:

Tags: tron, disney