Buzz

Το «Drive-Away Dolls» του Ιθαν Κοέν αποκαλύπτει το καστ του

στα 10

Ανάμεσα στις δυο πρωταγωνίστριες Μάργκαρετ Κουέιλι και Τζεραλντίν Βισγούαναθαν θα δούμε και τους Πέδρο Πασκάλ και Ματ Ντέιμον.

Το «Drive-Away Dolls» του Ιθαν Κοέν αποκαλύπτει το καστ του

Τελικά μπορεί τα αδέρφια Κοέν να μην είναι τσακωμένοι, όπως τους ήθελαν τον τελευταίο καιρό διάφορες φήμες, και να συνεχίζουν την κοινή τους σκηνοθετική καριέρα, αυτό δεν πάει να πει όμως ότι δεν μπορούν να πειραματιστούν και λίγο ξεχωριστά.

Ετσι o Τζόελ Κόεν μπορεί να σκηνοθέτησε την δική του εκδοχή του «Μάκβεθ» του Σαίξπηρ στην ταινία «The Tragedy of Macbeth», τώρα ήρθε η σειρά του Ιθαν να κάνει τα δικά του, σκηνοθετώντας ένα τρελό λεσβιακό roadtrip movie με τίτλο «Drive-Away Dolls».

Στην ταινία, η οποία είχε παλιότερα τον τίτλο «Drive-Away Dykes», ήταν ήδη γνωστό ότι θα πρωταγωνιστούσαν οι Μάργκαρετ Κουέιλι και Τζεραλντίν Βισγούαναθαν, ενώ τώρα μαθαίνουμε και το υπόλοιπο καστ, το οποίο αποτελείται από ονόματα όπως Πέδρο Πασκάλ, Ματ Ντέιμον, Μπιλ Καμπ, Κόλμαν Ντομίνγκο και Μπίνι Φέλντστιν.

Διαβάστε ακόμα: Νηστεία και... Πέδρο Πασκάλ

pedro pascal 607

Το σενάριο είναι γραμμένα από τον ίδιο τον Κόεν και την σύζυγό του Τρίσια Κουκ ακολουθεί την Τζέιμι, ένα η οποία θρηνεί για έναν ακόμη χωρισμό με μια φίλη της αλλά και τη πιο σεμνή φίλη της, την Μάριαν, που χρειάζεται απεγνωσμένα να απελευθερωθεί. Αναζητώντας ένα νέο ξεκίνημα, οι δυο τους ξεκινούν ένα αυτοσχέδιο οδικό ταξίδι στο Ταλαχάσι, αλλά τα πράγματα γρήγορα στραβώνουν όταν στην πορεία συναντούν μια ομάδα ανίκανων εγκληματιών.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής στις 22 Σεπτεμβρίου, αλλά πριν ίσως την δούμε να κάνει την πρεμιέρα της σε κάποιο από τα μεγάλα φεστιβάλ, όπως εκείνα του Τορόντο, Βενετίας ή Telluride.