Buzz

Eπιστροφή στις αίθουσες! Το Flix γιορτάζει τα 2 του χρόνια και σας χαρίζει σινεμά!

στα 10

Το Flix έχει γενέθλια και ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη στέλνοντάς σας σινεμά: 1000 εισιτήρια σας περιμένουν σ' όλη την Ελλάδα τη Δευτέρα 29 Απριλίου, μια ημέρα που επιστρέφουμε με εορταστική διάθεση στο φυσικό μας χώρο: τις αίθουσες.

Flix Team
Eπιστροφή στις αίθουσες! Το Flix γιορτάζει τα 2 του χρόνια και σας χαρίζει σινεμά!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γιορτάσεις τα δεύτερα γενέθλια σου, ειδικά αν είσαι κινηματογραφικό site.

Ο καλύτερος απ' όλους είναι να πας σινεμά, μαζί με την παρέα σου. Γι' αυτό και εξασφαλίσαμε για εσάς 1000 δωρεάν εισιτήρια σε όλη την Ελλάδα για τη Δευτέρα 29 Απριλίου, ημέρα των δεύτερων γενεθλίων μας, προσκαλώντας όλους εσάς που εδώ και δύο χρόνια μας έχετε τιμήσει με την εμπιστοσύνη σας να γιορτάσετε μαζί μας στο φυσικό χώρο του σινεμά: τις αίθουσες.

Η διαδικασία για να εξασφαλίσετε διπλές δωρεάν προσκλήσεις για το σινεμά της επιλογής σας είναι απλή. Αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με τίτλο «2 Χρόνια Flix» και να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας, την πόλη, τον κινηματογράφο στον οποίο επιθυμείτε να πάτε, την ώρα προβολής που επιλέγετε και αν πρόκειται για multiplex, και τη συγκεκριμένη αίθουσα που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να δηλώσετε μέχρι τρεις προτιμήσεις, έτσι ώστε αν εξαντληθούν τα εισιτήρια της πρώτης σας επιλογής, να κληρωθείτε για τη δεύτερη ή αντίστοιχα για την τρίτη. Οσοι κερδίσετε θα ειδοποιηθείτε με e-mail το βράδυ της Κυριακής 28 Απριλίου.

[Παρακάτω θα βρείτε τη λίστα με τους κινηματογράφους για τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις. Πατώντας πάνω στα λινκ μπορείτε να δείτε ακριβώς τις ταινίες που προβάλλονται στον κάθε κινηματογράφο και τις ώρες προβολών]

ΑΘΗΝΑ


ΒΟΛΟΣ


ΗΡΑΚΛΕΙΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ΚΑΡΔΙΤΣΑ


ΚΟΖΑΝΗ


ΛΑΡΙΣΑ


ΠΑΤΡΑ


ΡΕΘΥΜΝΟ


ΧΑΝΙΑ


Ευχαριστούμε θερμά όλες τις αίθουσες που απλόχερα μας προσέφεραν δωρεάν εισιτήρια για τις προβολές τους.