Buzz

Αποφάσισε η Εμα Γουάτσον ν' αφήσει προσωρινά το σινεμά;

στα 10

Οι φήμες λένε ναι, η 30χρονη ηθοποιός, όμως, τις διαψεύδει.

Αποφάσισε η Εμα Γουάτσον ν' αφήσει προσωρινά το σινεμά;

Οσο κι αν μεγαλώσει, θα είναι για πάντα η Ερμιόνη Γκρέιντζερ, η πιστή φίλη του Χάρι Πότερ κι αυτό ίσως να είναι κι ένα πρόβλημα στην καριέρα της Εμα Γουάτσον, ή στο πώς η ίδια την αξιολογεί.

Διαβάστε ακόμη: Η Εμα Γουάτσον είναι η πιο παθιασμένη υπέρμαχος της ισότητας ανδρών και γυναικών

Η εφημερίδα Daily Mail δημοσίευσε την είδιση ότι η τριαντάχρονη ηθοποιός αποφάσισε ν' αποσυρθεί, προς το παρόν, από την υποκριτική και ν' αφοσιωθεί στην προσωπική ζωή της. Οπως γράφει η Daily Mail, «Αυτή είναι μια παύση στην καριέρα της Εμα Γουάτσον. Δεν θ' αναλάβει νέα πρότζεκτ.» Η εφημερίδα, μάλιστα, αναφέρει πληροφορίες από πηγές που θέλουν την Εμα να σκοπεύει να περάσει περισσότερο χρόνο με το σύντροφό της, Λίο Ρόμπιντον, ίσως να μεγαλώσουν την οικογένειά της, ν' απολαμβάνει το χρόνο της, όπως στις πρόσφατες διακοπές της στην Ιμπιζα, «διαβάζοντας και πίνοντας smoothies».

emma watson 607

Ωστόσο, ο ατζέντης της Εμα Γουότσον έσπευσε να εξηγήσει πως «μπορεί τα social media της Εμα να είναι αδρανή, η ίδια, όμως, κάθε άλλο.» Φαίνεται πως, απλώς, η όμορφη Εμα έχει αποφασίσει να είναι επιλεκτική και να κάνει προσεκτικές κινήσεις. Ο πιο πρόσφατος ρόλος της στο σινεμά, άλλωστε, δείχνει ότι ξέρει να κάνει καλές επιλογές - θυμηθείτε ότι την είδαμε ως Μεγκ Μαρτς στις «Μικρές Κυρίες» της Γκρέτα Γκέργουιγκ.