Buzz

Σύσσωμο το Χόλιγουντ στηρίζει και στέλνει μηνύματα αγάπης στον Ελιοτ Πέιτζ

στα 10

Με δηλώσεις στα social media, φίλοι, συνεργάτες αλλά και φανς στέλνουν την αγάπη και την συμπαράστασή τους στον Ελιοτ Πέιτζ ο οποίος πλέον αυτοπροσδιορίζεται ως transgender και non-binary.

Σύσσωμο το Χόλιγουντ στηρίζει και στέλνει μηνύματα αγάπης στον Ελιοτ Πέιτζ

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας πως είμαι διεμφυλικός και οι αντωνυμίες που χρησιμοποιώ είναι αυτός/αυτοί και το όνομά μου είναι Ελιοτ.»

Με αυτά τα λόγια ο ηθοποιός Ελιοτ Πέιτζ αυτοορίζεται ως transgender και non-binary, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη δική του καριέρα αλλά και στην ορατότητα της διαφορετικότητας στο Χόλιγουντ και αρκετοί φανς και συνάδελφοί του έσπευσαν αμέσως να δείξουν την συμπαράστασή τους.

Πρώτα από όλα η γυναίκα του, η 26χρονη χορεύτρια Εμα Πόρτνερ, βγήκε στο Instagram για να πει πως είναι «πολύ περήφανη» για τον άντρα της και πως τον «αγαπάει πάρα πολύ.»

Το πρακτορείο United Talent Agency, το οποίο συνεργάζεται με τον Πέιτζ, έγραψε στο twitter πως είναι «πολύ περήφανο για τον φίλο και συνεργάτη Ελιοτ Πέιτζ. Είμαστε δίπλα σου και μαζί σου.»

Ο Νικ Ανταμς, Εκπρόσωπος Τύπου για τα transgender άτομα της οργάνωσης GLAAD: «Ο/Η Ελιοτ Πέιτζ μας έχει χαρίσει φανταστικούς ήρωες στην οθόνη και υπήρξε αγωνιστής των δικαιωμάτων όλων των LGBTQ ατόμων. Τώρα θα είναι μια έμπνευση σε αμέτρητα transgender και non-binary άτομα. Ολα τα transgender άτομα αξίζουν την ευκαιρία να είναι ο εαυτός τους και να γίνονται δεκτά για αυτό που είναι.»

Ο επίσημος λογαριασμός του «Umbrella Academy» στο twitter έγραψε πόσο περήφανοι είναι για τον υπερήρωά τους, ενώ σύμφωνά με πληροφορίες ο Ελιοτ θα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Βάνια Χάργκριβς, μιας cis ομοφυλόφιλης γυναίκας και πως το Netflix αλλάζει ήδη το γένος σε όλα τα προηγούμενα credits του σε ταινίες και σειρές που πρωταγωνιστεί. Ο Νικ Αντμας του GLAAD ξεκαθαρίζει πως «οι διεμφυλικοί ηθοποιοί μπορούν παίξουν και trans και cingender ρόλους. Είμαι σίγουρος πως ο Ελιοτ θα συνεχίσει να είναι υπέροχος στην ‘Umbrella Academy’ και σε πολλούς άλλους διαφορετικούς ρόλους στο μέλλον.»

Διαβάστε ακόμα: Η Ελεν Πέιτζ κατηγορεί τον σκηνοθέτη Μπρετ Ράτνερ για ομοφοβική και ανάρμοστη συμπεριφορά

Διαβάστε περισσότερα σχόλια παρακάτω.