Buzz

Ο Ντουέιν Τζόνσον λέει πως δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στο «Fast & Furious»

στα 10

Μάλιστα εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το πως ο Ντίζελ προσπαθεί να τον χειραγωγήσει χρησιμοποιώντας τα παιδιά του και τον Πολ Γουόλκερ για να τον κάνει να επιστρέψει.

Ο Ντουέιν Τζόνσον λέει πως δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στο «Fast & Furious»

Ολοι γνωρίζουν την διαμάχη μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών του «Fast & Furious» Βιν Ντίζελ και Ντουέιν Τζόνσον. Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα όλο αυτό ξεκίνησε όταν ο Τζόνσον είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του με διάφορες επιλογές του Ντίζελ στην παραγωγή. Μάλιστα ο ίδιος είχε ανεβάσει παλιότερα στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagam μια φωτογραφία την αγανάκτησή του για κάποιους συναδέλφους του, χωρίς να τους κατονομάσει, λέγοντας πως «μερικοί είναι πραγματικά επαγγελματίες, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Αυτοί που δεν είναι, είναι αρκετά κότες για να κάνουν το οτιδήποτε. Αν όταν δείτε τον Απρίλιο την ταινία και νομίζεται πως σε μερικές σκηνές δεν το παίζω και πραγματικά το αίμα μου βράζει, τότε έχετε δίκιο.»

Και, παρόλα αυτά, ο Ντίζελ είχε εκφράσει την επιθυμία του, ανεβάζοντας στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία τον Νοέμβριο, να τα αφήσει όλα αυτά πίσω και να ο Τζόνσον στις δυο τελευταίες ταινίες της σειράς. Μιλώντας στο CNN ο Τζόνσον εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για όλα αυτά και για το πως ο Ντίζελ προσπαθεί να τον χειραγωγήσει χρησιμοποιώντας τα παιδιά του και τον Πολ Γουόλκερ για να τον κάνει να επιστρέψει.

Διαβάστε ακόμα: Ο Βιν Ντίζελ ζήτησε να κοπεί σκηνή με τον Ντουέιν Τζόνσον από το «Fast and Furious 8»;

rock diesel

«Με εξέπληξε πολύ η πρόσφατη ανάρτηση του Βιν. Τον περασμένο Ιούνιο, όταν ο Βιν κι εγώ μιλήσαμε, όχι μέσω των social media, του είπα ευθέως –και ιδιωτικά– ότι δεν θα επέστρεφα στο franchise. Ημουν σταθερός στις απόψεις μου αλλά εγκάρδιος με τα λόγια μου και είπα ότι θα ήμουν πάντα υποστήριζα το καστ και το franchise να πετυχαίνει, αλλά ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψω. Μίλησα ιδιωτικά και με τους συνεργάτες μου στη Universal, οι οποίοι ήταν όλοι πολύ υποστηρικτικοί καθώς κατανοούσαν το πρόβλημα», δήλωσε ο Τζόνσον.

Και συνέχισε λέγοντας «η πρόσφατη δημόσια ανάρτηση του Βιν ήταν ένα παράδειγμα της χειραγώγησής του. Δεν μου άρεσε που ανέφερε τα παιδιά του στην ανάρτησή του και τον θάνατο του Πολ Γουόλκερ. Αφησε τους έξω από αυτό. Είχαμε μιλήσει πριν από μήνες για αυτό και καταλήξαμε σε σαφή κατανόηση. Στόχος μου ήταν να τελειώσω το εκπληκτικό μου ταξίδι με αυτό το απίστευτο franchise “Fast & Furious” με ευγνωμοσύνη και χάρη. Είναι λυπηρό που αυτός ο δημόσιος διάλογος θόλωσε τα νερά. Ανεξάρτητα από όλα αυτά, είμαι σίγουρος για το σύμπαν του «Fast» και την ικανότητά του να αποδίδει με συνέπεια στο κοινό του και εύχομαι πραγματικά στους πρώην συμπρωταγωνιστές μου και στα μέλη του συνεργείου την καλύτερη τύχη και επιτυχία στο επόμενο κεφάλαιο.»

Σίγουρα δεν είναι τα πιο σκληρά λόγια που ακούστηκαν ποτέ και από τις δυο πλευρές, αλλά σίγουρα είναι εκείνα που, ίσως, πόνεσαν περισσότερο. Και κάπως έτσι ο Τζόνσον κόβει οποιαδήποτε δεσμά με αυτή την κινηματογραφική του «οικογένεια». Η δέκατη, και προτελευταία ταινία, της σειράς «Fast & Furious» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 7 Απριλίου 2023 με τον Τζάστιν Λιν να αναλαμβάνει και πάλι την σκηνοθεσία.