Buzz

Ο Βιν Ντίζελ προσκαλεί τον Ντουέιν Τζόνσον να επιστρέψει στα δυο τελευταία «Fast & Furious»

στα 10

Κι όλα αυτά ανεβάζοντας μια ανοιχτή πρόσκληση στο instagram η οποία έχει σαν σκοπό να βάλει τέλος στην διαμάχη μεταξύ των δυο ηθοποιών.

Ο Βιν Ντίζελ προσκαλεί τον Ντουέιν Τζόνσον να επιστρέψει στα δυο τελευταία «Fast & Furious»

Ολοι γνωρίζουν για την διαμάχη μεταξύ του Βιν Ντίζελ και του Ντουέιν Τζόνσον η οποία ξεκίνησε στα πλατό της σειρά «Fast & Furious» και κρατάει μέχρι και σήμερα. Αλλά από ό,τι φαίνεται ο Ντίζελ ετοιμάζεται να βάλει νερό στο κρασί του και να δεχτεί πίσω στον Τζόνσον για χάρη των δυο τελευταίων ταινιών του franchise.

Ο ίδιος ανέβασε μια ανοιχτή πρόσκληση στο Instagram λέγοντας πως θα ήθελε να δει το «μικρό του αδερφό» να επιστρέφει στον ρόλο του πράκτορα Λούκας Χομπς για την επόμενη ταινία, η οποία θα αποτελεί και το πρώτο από τα δυο μέρη του μεγάλου φινάλε.

Διαβάστε ακόμα: Ο Βιν Ντίζελ ζήτησε να κοπεί σκηνή με τον Ντουέιν Τζόνσον από το «Fast and Furious 8»;

Ο Τζόνσον μπήκε στο franchise με το «Fast &Furious 5» το 2011 και πρωταγωνίστησε στον ρόλο του Χομπς για τρεις ταινίες, μέχρι που αποχώρησε μετά την όγδοη για να παίξει στον spin-off της σειράς «Hobbs & Shaw» με τον Τζέισον Στέιθαμ, κι όλα αυτά λόγω μιας σκληρής διαμάχης που είχε με τον Ντίζελ.

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα όλο αυτό ξεκίνησε όταν ο Τζόνσον είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του με διάφορες επιλογές του Ντίζελ στην παραγωγή. Μάλιστα ο ίδιος είχε ανεβάσει παλιότερα στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagam μια φωτογραφία την αγανάκτησή του για κάποιους συναδέλφους του, χωρίς να τους κατονομάσει, λέγοντας πως «μερικοί είναι πραγματικά επαγγελματίες, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Αυτοί που δεν είναι, είναι αρκετά κότες για να κάνουν το οτιδήποτε. Αν όταν δείτε τον Απρίλιο την ταινία και νομίζεται πως σε μερικές σκηνές δεν το παίζω και πραγματικά το αίμα μου βράζει, τότε έχετε δίκιο.»

Η δέκατη, και προτελευταία ταινία, της σειράς «Fast & Furious» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 7 Απριλίου 2023 με τον Τζάστιν Λιν να αναλαμβάνει και πάλι την σκηνοθεσία.